The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

LeicesterCity-ManchesterCity-22.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Το Σάββατο στην Αγγλία θα παιχτούν πολλά παιχνίδια από το πρόγραμμα της περιοδείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα διεξαχθεί κι ένας από τους κεντρικούς αγώνες του αγγλικού ποδοσφαιρικού Σαββατοκύριακου: η Λέστερ θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Ποια από αυτές τις ομάδες θα μπορέσει να κερδίσει στο King Power; Οι ειδικοί μας προετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Φεβρουαρίου 2020.

Η Λέστερ δεν μπορεί να ανακτήσει την κορυφαία της φόρμα

Οι «αλεπούδες» είχαν μια θαυμάσια σεζόν, αφού έγιναν, μαζί με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μία από τις ανακαλύψεις της στην Αγγλία. Η ομάδα άλλαξε την ιδιότητα μεσαίας ομάδας σε συχνάζοντα τις κορυφαίας τριάδας, ανταγωνιζόμενη με αξιοπρέπεια με την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά το χειμώνα οι παίκτες του Brendan Rogers έδειξαν σαφώς κούραση, είναι δύσκολο να αντέξουν το ρυθμό των μεγιστάνων για έξι μήνες. Υπήρχε ελπίδα για μια πολυαναμενόμενη καλή ξεκούραση, διάλλειμα που παρέχεται από τους διοργανωτές της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τον Φεβρουάριο. Αλλά μετά από αυτό το διάλειμμα η Λέστερ δεν κέρδισε ξανά. Η λευκή ισοπαλία με την Γουλβς εκτός έδρας δεν μπορεί να ονομαστεί και τόσο μεγάλη επιτυχία. Ταυτόχρονα, όμως, αυτό το αποτέλεσμα επέκτεινε τη σειρά των «αλεπούδων» χωρίς νίκες σε 3 επίσημους αγώνες. Στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα έχει 1 νίκη και 5 βαθμούς στους τελευταίους 5 γύρους, δεν είναι καθόλου στατιστικές που ταιριάζουν σε έναν από τους ηγέτες του πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα επικεντρωθεί στο Champions League

Οι «πολίτες» και εδώ και πολύ καιρό έβαλαν στόχο να προσθέσουν στους πολυάριθμους «σπιτικούς» τίτλους την κατάσταση της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη. Αλλά δεν ανέβηκαν πάνω από τον ημιτελικό, και αυτό έγινε πριν από το Γκουαρδιόλα. Περίμεναν πολύ την προτεραιότητα από την πλευρά του Πεπ και της ενδεκάδας του στον αγώνα για το τίτλο, ειδικά αφού δεν υπάρχει τίποτα να αγωνιστούν στην εγχώρια αρένα. Τώρα, όπως γνωρίζετε, ο Καταλανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν στους πάντες στην UEFA, ως απάντηση στην εντυπωσιακή αποβολή, ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Οι «πολίτες» αθ ξεκινήσουν στα πλεί-οφ την επόμενη εβδομάδα, εκτός έδρας κιόλας. Ποια εναλλαγή θα χρησιμοποιήσει το προπονητικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να εκφραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου;

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 οι «πολίτες» κέρδισαν και τους δύο αγώνες. Τον Μάιο το μακρινό γκολ παρείχε στην ομάδα έναν άλλο τίτλο στο πρωτάθλημα. Τον Δεκέμβριο η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε ήδη ευκολότερα: έχοντας χάσει από τον Βάρντι, απάντησε με 3 γκολ δικά της, το πρώτο γκολ στην πρώην ομάδα του σκόραρε ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορέσει να επικεντρωθεί πλήρως στον σημερινό αντίπαλό της και αυτή είναι η ευκαιρία για τη Λέστερ. Δεν θα επιλέξουμε φαβορί, είναι καλύτερα να ποντάρετε στην παραγωγική μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *