The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-МанчестерЮнайтед-01.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο King Power

Η 1η Σεπτεμβρίου δεν θα είναι γεμάτη ποδοσφαιρικά γεγονότα, αν και εδώ μπορείτε να βρείτε επιλογές για στοίχημα. Προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για την αναμέτρηση Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες θα παίξουν στον πέμπτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «αλεπούδες» βρίσκονται ήδη στον πάτο

Η Λέστερ είναι η χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τέσσερις γύρους, ο σύλλογος κατάφερε να σημειώσει μόλις έναν βαθμό. Ξεκίνησε με ισοπαλία και συνέχισε με τρεις ήττες στη σειρά, ακόμα και κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι «αλεπούδες» κινδυνεύουν να υποβιβαστούν από την ελίτ. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε εκτός έδρας από την Τσέλσι με σκορ 1:2. Μέχρι στιγμής οι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά η μία στην άλλη στο βαθμολογικό πίνακα, έστω και μία νίκη μπορεί να βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πρέπει να κερδίζουν βαθμούς ενεργά. Τουλάχιστον τέσσερις παίκτες δεν θα μπορούν να βοηθήσουν τους συνεργάτες στην επερχόμενη αντιπαράθεση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζωντανεύει σιγά σιγά

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ξεκίνησαν επίσης άσχημα, έχασαν τους δύο πρώτους αγώνες, αλλά στη συνέχεια σημείωσαν μια εντυπωσιακή νίκη εντός έδρας επί της ισχυρής Λίβερπουλ – 2: 1, ενώ στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας την ισχυρή Σαουθάμπτον. Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα για το Ρονάλντο, αν θα φύγει από τον σύλλογο, πολλοί πιστεύουν ότι δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, αν και ο προπονητής λέει πάντα ότι υπολογίζει στον Πορτογάλο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια εξαιρετική ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή, το κύριο πράγμα είναι να αντιμετωπίσουν γρήγορα τα εσωτερικά προβλήματα. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, τα τελευταία χρόνια οι συναντήσεις αυτών των συλλόγων διεξάγονται σε σκληρό αγώνα. Την περασμένη σεζόν η Λέστερ κέρδισε με 4-2 εντός και 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες απογοητεύουν τους οπαδούς τους στην αρχή της σεζόν και πρέπει να παίξουν για τη νίκη. Το παιχνίδι σίγουρα θα γίνει σε πορεία σύγκρουσης, αν και στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται μικρά φαβορί. Σε έναν τόσο απρόβλεπτο αγώνα, θεωρούμε ότι η ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν είναι η καλύτερη επιλογή για στοιχήματα (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *