The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-МанчестерЮнайтед-26.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λέστερ. King Power Stadium

Ο δέκατος πέμπτος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσει με έναν ενδιαφέροντα αγώνα μεταξύ Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λέστερ

Προς το παρόν η Λέστερ βρίσκεται μάλλον απροσδόκητα στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 26:17. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι «αλεπούδες» νίκησαν τους Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:1), Μπράιτον (3:0) και Τότεναμ (2:0), χάνοντας 1:2 από τη Φούλαμ και 0:2 από την η Έβερτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως εξής: τρίτη θέση, 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 28:21. Τον περασμένο μήνα οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν με σιγουριά τη Σαουθάμπτον 3:2, την Γουέστ Χαμ 3:1, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3:2 και τη Λιντς 6:2, καθώς σημείωσε ισοπαλίες μια έντιμη λευκή ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, και οι δύο ομάδες θα παίξουν αυτόν τον αγώνα με τον συνηθισμένο επιθετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα σημειωθούν πολλά γκολ εδώ πέρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *