The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Ливерпуль-13.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 2:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Αυτή την εβδομάδα στην Αγγλία πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο πλαίσιο του κυπέλλου. Αλλά ήδη το Σάββατο ξεκινά ένας νέος γύρος στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτοι θα παίξουν οι σύλλογοι από κυρυφή-4: Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ. Θα μπορέσει ο Μπρένταν Ρότζερς να νικήσει την προηγούμενη ομάδα του και να εδραιωθεί στην 3η θέση;

Η Λέστερ δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από ανταγωνιστές

Οι «αλεπούδες» έδειξαν καλή φόρμα το χειμώνα, ειδικά στο πλαίσιο της πτώσης που ήταν πριν από ένα χρόνο και δεν επέτρεψε να ανέβει στην τελική κορυφή-4. Τώρα ήταν κατάφερε να περάσει τη Στόουκ και την Μπρέντφορντ στο κύπελλο και να μην χάσει στο πρωτάθλημα για 7 συνεχόμενους γύρους. Έτσι πιο απροσδόκητη ήταν η ήττα 1:3 εντός έδρας έναντι του νεοφερμένου, Λιντς. Βέβαια, στη συνέχεια κατάφεραν να κερδίσουν ήσυχα εναντίον της Φούλαμ, σημειώνοντας δύο φορές πριν από το διάλειμμα (και οι δύο φορές ο Μάντισον ενεργούσε ως βοηθός). Με την Γουλβς το περασμένο Σαββατοκύριακο όλα τελείωσαν με λευκή ισοπαλία, ακόμη και ο Vardy δεν βοήθησε πολύ, ο Jamie ήταν σε θέση να παίξει μισή ώρα. 4 βαθμοί σε 4 γύρους δεν είναι αρκετοί για έναν διεκδικητή του Champions League.

Η Λίβερπουλ πιθανότατα είπε αντίο στον τίτλο

Οι παίκτες του Μέρσεϊσάιντ έχουν επιβραδύνει απότομα σε σύγκριση με την τελευταία σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Επηρεασμένοι από την αφθονία των τραυματισμών, το χτύπημα έγινε κυρίως στο κέντρο άμυνας, υπήρχαν και άλλοι παράγοντες. Ως αποτέλεσμα, έχοντας χάσει στο «Anfield» 1:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι (με 2 μεγάλα λάθη του προηγουμένως σχεδόν αλάνθαστου Alisson), οι «κόκκινοι» έχασαν στην ουσία τις πραγματικές πιθανότητες να την φτάσουν. Ιδίως επειδή είναι ήδη η τρίτη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας, ένα άλλο αντι-ρεκόρ της ομάδας του Κλοπ αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, ο Γιούργκεν έχει δίκιο όταν επαινεί τους παίκτες του για το πώς έπαιξαν το πρώτο ημίχρονο με τον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ. Καθώς και οι δύο προηγούμενοι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας έληξαν με νίκες 3-1. Παρά το γεγονός ότι ο Salah και οι συμπαίκτες του έπαιξαν εναντίον όχι και πιο αδύναμους αντιπάλους, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ. Φαίνεται ότι τώρα είναι πιο εύκολο για τη Λίβερπουλ με τέτοιους αντιπάλους, και όχι με την Μπέρνλι και την Μπράιτον.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λίβερπουλ έχει να χάσει 7 αγώνες στη σειρά και μόνο μία φορά, στις αρχές του 2019, η Λέστερ κατάφερε να σημειώσει ισοπαλία. Τον Νοέμβριο εντός έδρας οι «κόκκινοι» πήραν το τελικό 3:0.

Πρόβλεψη

Τώρα, φαίνεται, είναι οι πιο δυσμενείς συνθήκες για τη Λίβερπουλ. Αλλά μπορεί να καταφέρει να νικήσει τον Λέστερ. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *