The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για στοίχημα

Лестер-Ливерпуль-28.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Στον επόμενο αγώνα της εικοστής αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την ισχυρότερη μεταξύ τους Λέστερ και Λίβερπουλ.

Λέστερ

Αυτή τη στιγμή η φιλόδοξη Λέστερ αντί να παλέψει για την πρώτη 4άδα είναι μόλις δέκατη, έχοντας κερδίσει 22 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 30:33. Όπως μπορείτε να δείτε, οι «αλεπούδες» ενεργούν με επιθετικό τρόπο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις πρόσφατες συναντήσεις τους με Γουότφορντ (4:2), Σαουθάμπτον (2:2), Άστον Βίλα (1:2), Νιούκαστλ (4:0) και Μάντσεστερ Σίτι (3:6).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει 41 βαθμούς σε δεκαοκτώ αγώνες, χάρη σ’ αυτό βρίσκεται στη σταθερή δεύτερη θέση με φανταστική διαφορά τερμάτων 50:15. Την παραμονή οι «κόκκινοι» σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Τότεναμ. Και πριν από αυτό εφάρμοσαν το προβάδισμά τους στην κατηγορία έναντι της Έβερτον (4:1), της Γουλβς (1:0), της Άστον Βίλα (1:0) και της Νιούκασλ (3:1).

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Λίβερπουλ είναι πολύ υψηλότερο και η σταθερότητα των παικτών του Κλοπ είναι εντάξει. Από την άλλη, η Λέστερ έχει τεράστιες δυνατότητες στην επίθεση. Προβλέπω ένα ματς με αμοιβαίο σκοράρισμα, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Λίβερπουλ δε θα χάσει + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *