The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Лидс-20.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, 2:30 μ.μ.

Στάδιο King Power

Στην Αγγλία, αυτή τη φορά η περιοδεία ξεκινά ασυνήθιστα νωρίς – το πρώτο ζευγάρι θα παίξει την Παρασκευή το βράδυ. Όμως, από την άλλη, το πρόγραμμα του Σαββάτου θα αποδειχθεί λιγότερο έντονο από ό,τι έχουν συνηθίσει όλοι. Η Λέστερ και η Κρίσταλ Πάλας θα είναι οι πρώτες που θα παίξουν εκείνη την ημέρα. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να κερδίσουν μια τόσο σημαντική νίκη για τον εαυτό τους; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια λεπτομερή πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 15 Οκτωβρίου 2022.

Η Λέστερ δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως και αυτόν το μήνα

Οι «αλεπούδες» εξέπληξαν δυσάρεστα αυτή τη σεζόν. Ναι, και στο παρελθόν έτυχε να χάνουν σοβαρά, αντί για τον ήδη συνηθισμένο αγώνα για την 4η θέση (παρόλο που και οι δύο προσπάθειες στο τέλος ήταν ανεπιτυχείς), έπεσαν στην 8η. Όμως και πάλι κανείς δεν περίμενε την αποτυχία Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Εκεί, η ομάδα ξεκίνησε χάνοντας ένα προβάδισμα 2 τερμάτων από την Μπρέντφορντ εντός έδρας και στη συνέχεια έχασε από όλους στην Πρέμιερ Λιγκ. Και μόνο μετά από την παύση για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, τον Οκτώβριο, τελικά κέρδισαν και πώς: 4-0 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Επιπλέον, άνοιξαν το σκορ στο γήπεδο της Μπόρνμουθ και κράτησαν το πλεονέκτημα για σχεδόν μία ώρα. Στη συνέχεια όμως ήρθε ένα καταστροφικό κομμάτι, με 2 γκολ που δέχθηκαν σε 4 λεπτά, και το τελικό σκορ ήταν 1-2.

Η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει το πείραμά της

Οι «γκλέιζερς» αποφάσισαν να ανανεώσουν την ομάδα το 2021. Και δεν περιορίστηκαν στο να προσκαλέσουν μόνο έναν αριθμό νέων, πολλά υποσχόμενων ερμηνευτών, την ίδια στιγμή, αποχαιρετώντας τον πιο έμπειρο Roy Hodgson, έβαλαν τον Patrick Vieira. Και με τον Γάλλο τα κατάφεραν καλά όσο στα αποτελέσματα το 2021/2022, τόσο και στην υψηλότερη θέση στη βαθμολογία, 12η. Στον νέο κύκλο πάντως ο λονδρέζικος σύλλογος δεν έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα. Κέρδισαν μόνο στον 3ο γύρο, με την Άστον Βίλα (και έχοντας περάσει στο Λίγκ Καπ την Oxford United), ακολούθησε όχι το καλύτερο κομμάτι για την Κρίσταλ Πάλας, πέτυχαν το μέγιστο ισοπαλίες. Ωστόσο, με τη Τσέλσι έχασαν λόγω του γκολ του Γκάλαχερ στα τελευταία λεπτά. Και μόνο με τη Λιντς κατάφεραν επιτέλους να ευχαριστήσουν τους οπαδούς. Έχασαν πρώτοι εντός έδρας και μετά απάντησαν με δυο δικά τους γκολ.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2017-2019, η Κρίσταλ Πάλας είχε εξαιρετική περίοδο, με 4 σερί νίκες. Στη συνέχεια όμως αντικαταστάθηκε από τα αποτελέσματα σοκ της Λέστερ: οι ίδιοι 4 κερδισμένοι αγώνες με μερικές ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ μέχρι στιγμής δεν μοιάζει με ομάδα που ανέτρεψε την κατάσταση, βγήκε από την κρίση. Έτσι η Κρίσταλ Πάλας θα μπορέσει τουλάχιστον να μην χάσει εκτός έδρας με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *