The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Γουλβς: προγνωστικά για στοίχημα

Брага-Лестер-26.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 14 Αύγουστος 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Το Super Cup έχει ήδη παιχτεί στην Αγγλία και το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά μια νέα σεζόν στην τοπική Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ, που κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι στο Charity Shield, ξεκινά το πρωτάθλημα το Σάββατο, όταν θα φιλοξενήσει την Γουλβς. Οι «αλεπούδες» εναντίον «λύκους». Ποιος θα κερδίσει στο King Power;

Η Λέστερ μπορεί να θεωρηθεί τόσο η κύρια ανακάλυψη όσο και ο βασικός ηττημένος της Πρέμιερ Λιγκ

Οι «αλεπούδες» πέτυχαν με το στοίχημά τους στον Μπρένταν Ρότζερς. Επιτέλους υπάρχει σοβαρός λόγος να θυμηθούμε το πρωτάθλημα με το Ρανιέρι, να συγκρίνουμε το τρέχον ρόστερ με εκείνο που είχε ο Κλαούντιο. Επιπλέον, τώρα ο σύλλογος πήρε άλλα 2 τρόπαια: την άνοιξη κέρδισε το κύπελλο και πριν από μια εβδομάδα στο Γουέμπλεϊ νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι χάρη στο γκολ του Ιχεάναχο και κατέκτησε το Σούπερ Καπ της χώρας. Από την άλλη πλευρά, η φιλόδοξη ομάδα, που πάλευε μέχρι την τελευταία για να φτάσει στο Champions League, κατέληξε να κάνει ένα μοιραίο λάθος στον τερματισμό και έγινε μόλις 5η. Τι θα γίνει αυτή τη φορά;

Η Γουλβς ξεκινά μια νέα φάση

Οι «λύκοι» επέστρεψαν πρόσφατα από το Τσάμπιονσιπ. Τότε η Πρέμιερ Λιγκ εξοικειώθηκε με ένα φαινόμενο όπως το «Porthampton». Τα αφεντικά του συλλόγου συνεργάστηκαν μαζί με τον Jorge Mendes. Και ο Πορτογάλος σούπερ πράκτορας βρήκε τόσο έναν τεχνικό, τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, όσο και επιλεγμένους παίκτες, πολλοί από τους οποίους είχαν μετακομίσει από την Πριμέιρα. Αλλά, πρέπει να ομολογήσω, στην αρχή απέδωσε εξαιρετικά. Ο νεοεισερχόμενος αμέσως κατέκτησε την 7η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και στη συνέχεια, παρά την επιτυχημένη εμφάνιση σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επανέλαβε αυτήν την επιτυχία. Μόνο στο τελευταίο πρωτάθλημα ξεκίνησε η πτώση. Λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, ο βασικός επιθετικός, Χιμένεθ, έχασε τη μερίδα του λέοντος της σεζόν, ο οποίος δεν μπορούσε να αντικατασταθεί πλήρως. Και η άμυνα λειτούργησε χωρίς τη συνήθη αξιοπιστία. Το αποτέλεσμα είναι μόνο 45 βαθμοί και 13η θέση. Τώρα αλλάζουν πολλά, οι «λύκοι» έχουν έναν νέο τεχνικό, ωστόσο, πάλι Πορτογάλο, Μπρούνο Λάζι. Έγινε πρωταθλητής με την Μπενφίκα, αλλά ως βοηθός του Κάρλος Καρβαλιάλ εργάστηκε στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και τη Σουόνσι. Οι νεοφερμένοι συνεχίζουν την παράδοση: στο πλαίσιο του Rui Patriciu αντικατέστησε τον Jose Sa, θα προσπαθήσει επίσης να ανοίξει ως δανεικός ο Trinkau.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί σε αυτό το ζευγάρι για 11 συνεχόμενα παιχνίδια. Άλλη μία τάση των τελευταίων χρόνων είναι η ελάχιστη ψυχαγωγία. Στα 4 τελευταία παιχνίδια σημειώθηκε μόνο 1 γκολ, και αυτό σημείωσε ο Βάρντι από το πέναλτι.

Πρόβλεψη

Η Γουλβς σίγουρα δεν έγινε πιο δυνατή, ένας φιλόδοξος σύλλογος είναι υποχρεωμένος να νικήσει μια τέτοια ομάδα εντός έδρα του. Ποντάρουμε στη νίκη της Λέστερ (απόδοση – 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *