The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LeicesterCity-WestHamUnited-22.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power  

Στην Αγγλία θα παρέχουν σε όλους τους φιλάθλους ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα. Τα περισσότερα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τρίτη, αλλά κάποια ενδιαφέροντα ζευγάρια θα παίξουν την Τετάρτη. Ένα από αυτά θα είναι η Λέστερ με την Γουέστ Χαμ. Θα νικήσει ο Μπρένταν Ρότζερς τον Ντέιβιντ Μόιζ; Κάνουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον ιστό στις 22 Ιανουαρίου 2020.

Η Λέστερ βρίσκεται τώρα σε παρακμή

Οι «αλεπούδες » το χειμώνα σαφώς άρχισαν να επιβραδύνουν. Ήδη τον Δεκέμβριο είχαν μια ανεπιτυχή πτώση, όταν δεν κατάφεραν να κερδίσουν 4 παιχνίδια στη σειρά. Όμως τότε η ενδεκάδα του Μπρένταν Ρότζερς τουλάχιστον έχανε από τους μεγιστάνες γίγαντες, τη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Λιγκ Καπ πέρασαν, αν και στη διαδικασία των πέναλτι, την Έβερτον. Τώρα η φιλόδοξη ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει την Άστον Βίλα στο ημιτελικό του Κυπέλλου στην έδρα της. Μετά από αυτό η Λέστερ με το ίδιο σκορ 1:2 έχασε από τις ομάδες μεσαίας κατηγορίας, Σαουθάμπτον και Μπέρνλεϊ. Αλλά υπήρξε μια μεγάλη ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά με την Μάντσεστερ Σίτι. Εντούτοις, η θέση της ομάδας στο τουρνουά είναι ακόμα εξαιρετική, επειδή οι «πολίτες» και ο κύριος διώκτης, η Τσέλσι, ακόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκονται στην πέμπτη θέση, έχασαν παράλληλα. Έτσι, ακόμη και με την ισοπαλία οι «αλεπούδες» κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των φιλόδοξων στόχων για τη σεζόν με τη μορφή τερματισμού στην κορυφή4.

Η Γουέστ Χαμ πρέπει να σκέφτεται για την επιβίωση

Τα «σφυριά» θέτουν ως βασικό στόχο τον αγώνα ούτε καν για τους ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά για τις θέσεις στην κορυφή-4. Μέχρι στιγμής, όμως, κανένας από τους προπονητές που προσκλήθηκαν στο Λονδίνο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των ιδιοκτητών, αν και δεν τσιγγούνευαν χρήματα για νεοσύλλεκτους. Το ποντάρισμα στον Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν υλοποιήθηκε, αφού περίμεναν ενάμισι χρόνο έλαβαν μόνο παλινδρόμηση, έδιωξαν τον Χιλιανό επίσης. Την τελευταία φορά, σε μια παρόμοια κατάσταση, προσκάλεσαν τον Μόιζ, και αυτός τα κατάφερε, αφήνοντας την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα από τον Ντέιβιντ περιμένουν και πάλι να εκπληρώσει αποτελεσματικά το ρόλο του «πυροσβέστη». Ξεκίνησε τέλεια, νικώντας συντριπτικά τον άμεσο ανταγωνιστή, Μπόρνμουθ, που εξασφαλίστηκε με επιτυχία στο κύπελλο με την Tζίλιγχαμ. Αλλά μετά η Γουέστ Χαμ έχασε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ικανοποιήθηκε με εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από το Νέο Έτος οι «αλεπούδες» κέρδισαν στο Λονδίνο, παρά το πέναλτι που είχε επιβάλει ο Ντεμαράι Γκρέι. Στις τελευταίες 11 προσωπικές συναντήσεις η Γουέστ Χαμ έχει μόνο 1 νίκη.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για την Λέστερ να διακόψει την ανεπιτυχή σειρά της. Όμως η Γουέστ Χαμ έχει πολύ μικρή διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού και τα «σφυριά» είναι απλά υποχρεωμένα να πιαστούν από τους βαθμούς ακόμα και στο King Power. Έτσι θα πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *