The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

LONDON, ENGLAND - JULY 07: Youri Tielemans of Leicester City and Alexandre Lacazette of Arsenal battle for the ball during the Premier League match between Arsenal FC and Leicester City at Emirates Stadium on July 07, 2020 in London, England. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in all fixtures being played behind closed doors. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο King Power

Το πρόγραμμα του Σαββάτου της δέκατης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά με μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Λέστερ και Άρσεναλ.

Λέστερ

Μετά από ένα θαμπό ξεκίνημα της σεζόν τον Οκτώβριο, η Λέστερ απόκτησε τη βέλτιστη δυναμική. Οι ισοπαλίες 2-2 με την Μπέρνλι και 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς και οι νίκες 4-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 2-1 επί της Μπρέντφορντ, επέτρεψαν στις «αλεπούδες» να σημειώσουν 14 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 15:15 και να ανέβουν ένατη θέση.

Άρσεναλ

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα η Άρσεναλ νίκησε την Μπέρνλι (1:0), την Τότεναμ (3:1) και την Άστον Βίλα (3:1), ενώ σημείωσε ισοπαλία 0:0 με την Μπράιτον και 2:2 με την Κρίσταλ Πάλας. Έτσι οι «κανονιέρηδες» αθωώθηκαν επίσης για κακή έναρξη της εκστρατείας. Δέκατη θέση, 14 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 10:13 – αυτή είναι η τωρινή απόδοση της ομάδας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες χαροποιούν τους οπαδούς τους με θεαματικό επιθετικό παιχνίδι, αλλά η άμυνά τους δεν είναι εντάξει. Είμαι σίγουρος ότι στην επερχόμενη αναμέτρηση μεταξύ Λέστερ και Άρσεναλ θα δούμε τουλάχιστον τρία αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,87.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *