The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Лестер-Арсенал-25.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 5:00 μ.μ.
Στάδιο King Power

Η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ εμμένει στις παραδόσεις της. Μία από αυτές λέει ότι η μερίδα του λέοντος των περιοδειών εκεί πραγματοποιείται τα Σάββατα. Τότε θα παίξει και ο ηγέτης, Άρσεναλ, αυτή τη φορά εντός έδρας, με τη Λέστερ. Θα κερδίσουν ο Ζιντσένκο και η παρέα; Το αναλυτικό τμήμα του site ετοίμασε πρόβλεψη για τον αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου 2023.
Η Λέστερ στα μέσα του χειμώνα απέκτησε καλή δυναμική
Οι «αλεπούδες» ξεκίνησαν δύσκολα στο τρέχον πρωτάθλημα. Τον Οκτώβριο προσέγγισαν στην τελευταία θέση, με 1 βαθμό. Ωστόσο, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου κατάφεραν να ανέβουν σταδιακά στη μέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Brendan Rodgers είναι ακόμα ασταθείς και επιτρέπουν όχι μόνο μεμονωμένες αποτυχίες, αλλά και πραγματικές «μαύρες» ρίγες. Αλλά ταυτόχρονα, από τα τέλη Ιανουαρίου, κατάφερναν να ευχαριστήσουν τους οπαδούς. Ο σύλλογος προχώρησε παραπέρα στο κύπελλο και, μετά το 2-2 με την Μπράιτον, συνέτριψε απλά την Άστον Βίλα με την Τότεναμ, σημειώνοντας και τα 4 γκολ. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε το νικηφόρο 3-0 στον τελευταίο γύρο, προσγειώνοντας έτσι τον αντίπαλο.
Η Άρσεναλ παίρνει ξανά το προβάδισμα στη μάχη για την πρώτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ
Οι «κανονιέρηδες» στον αγώνα για την 1η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ σαν να κάνουν πλακίτσα. Η ομάδα που σχεδόν δεν επέτρεπε λάθη, έχασε εντυπωσιακά από τη μαχήτρια για την επιβίωση Έβερτον. Όμως οι «πολίτες» απάντησαν σε αυτό με το 0:1 με την Τότεναμ. Αν και μετά ο Μίκελ Αρτέτα επέτρεψε να το φτάσει ο δάσκαλος, μη νικώντας την Μπρέντφορντ και χάνοντας σε μια μάχη σώμα με σώμα. Όμως το περασμένο Σάββατο η πρωταθλήτρια κατάφερε να χάσει ξανά βαθμούς: η Μάντσεστερ Σίτι περιορίστηκε στην ισοπαλία στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ήταν κοντά να σημειώσουν το ίδιο αποτέλεσμα και οι «ερυθρόλευκοι». Όμως στο 61ο λεπτό ισοφάρισαν με γκολ του Ζιντσένκο και στην παράταση μπόρεσαν να προσθέσουν δύο ακόμα γκολ.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Άρσεναλ κέρδισε και τους 4 τελευταίους αγώνες. Σημείωσε εντός έδρας το 4-2 τον Αύγουστο.
Πρόβλεψη
Η Άρσεναλ μπορεί να μην επαναλάβει το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις «αλεπούδες». Όμως, λαμβάνοντας υπόψη τον αγώνα του πρωταθλήματος, θα πρέπει να κερδίσει και στο King Power (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *