The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Fiorentina-26.12 (1)

Κύπελλο Ιταλίας

Στάδιο Olimpico, Ρώμη

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας η ρωμαϊκή Λάτσιο θα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Οι εταιρείας στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των «αετών», η ομάδα από την πρωτεύουσα της Ιταλίας, η οποία έχει πολύ καλή σεζόν και θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Επιπλέον, οι λατσιάλε είναι η ομάδα των κυπέλλων, το κίνητρο της Λάτσιο για το επερχόμενο παιχνίδι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Απόκτησαν τη φόρμα

Μετά από τη σκανδαλώδη ήττα από την Τορίνο, η Λάτσιο έπαιξε τρεις συναντήσεις, στις οποίες κατάφερε να κερδίσει δύο φορές: την Τσιταντέλα και την Κροτόνε, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με την Αταλάντα 3:3. Στην κατάταξη της Σέριε A’ η Λάτσιο βρίσκεται στην πέμπτη θέση, είναι μόνο τρεις μονάδες πίσω από τη Ρόμα και TOP-4. Ο στόχος της Λάτσιο για τη σεζόν είναι να προκριθεί στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Επίσης στη φόρμα

Η Φιορεντίνα σημείωσε επίσης καλή κίνηση, μετά από όχι το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν οι «βιολέτες» σιγά-σιγά πλησιάζουν στην κατάταξη στην κορυφή-7, χάνοντας από τη Σάμπα και την Αταλάντα μόλις μία μονάδα. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Φίο κέρδισε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Ισοπαλίες καταγράφηκαν στα παιχνίδια εναντίον της Τζένοα και Νάπολι, νίκες επί Σασουόλο, Σάμπα και Κάλιαρι. Ο Στέφανο Πιόλι είναι αρκετά καλός τεχνικός που ξέρει να στήσει το παιχνίδι στην ομάδα του.

Πρόβλεψη

Ο Στέφανο Πιόλι πρόσφατα εργαζόταν στη Λάτσιο και εργαζόταν πολύ καλά, κατάφερε να φέρει τους Ρωμαίους στα προκριματικά του Champions League, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον όμιλο του Champions League, μετά από αυτό στο παιχνίδι τους οι «αετοί» είχαν μια ύφεση, ενώ ο ίδιος ο τεχνικός απολύθηκε. Για τον προπονητή της Φιορεντίνα και για την ενδεκάδα του το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό, οι «βιολέτες» θα δώσουν μάχη στο φαβορί, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και της πρόκρισης στους ημιτελικούς Κυπέλλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Φιορεντίνα με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *