The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Φιορεντίνα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LAZIO-FIORENTINA 07-10-2018 MARKO PJACA E SERGEJ MILINKOVIC. MARCO IORIO/SILPRESS

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρώμη. Ολυμπιακό Στάδιο

Το Σάββατο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του εικοστού όγδοου γύρου της Σέριε Α Ιταλίας μεταξύ Λάτσιο και Φιορεντίνα.

Λάτσιο

Την παραμονή η Λάτσιο έχασε 2:3 από την Αταλάντα, έχοντας υποστεί την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τα μέσα του φθινοπώρου. Βέβαια, πριν οι αετοί πέτυχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα σε συναντήσεις με την Μπολόνια (2:0), την Τζένοα (3:2), την Ίντερ (2:1) και την Πάρμα (1:0). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα δεύτερη θέση, 62 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 62:26.

Φιορεντίνα

Η φιλόδοξη Φιορεντίνα έπεσε πάλι στο κάτω μέρος της κατάταξης, καταλαμβάνοντας μόνο τη δέκατη τρίτη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 33:37. Μετά από την ήττα 1:2 από την Αταλάντα και τη νίκη 5:1 επί της Σαμπντόρια οι βιολέτες βγάζουν μόνο ισόπαλα αποτελέσματα – 1:1 με τη Μίλαν, 0:0 με την Ουντινέζε και 1:1 με την Μπρέσια.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι του Olimpico είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντισταθούν στην πίεση της ισχυρής Ρωμαϊκής ομάδας. Κατά τη γνώμη μου, η Λάτσιο σκοπεύει να αποκατασταθεί για την πρόσφατη αναταραχή και να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρό της, το οποίο θα τους φέρει τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *