The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Τσιταντέλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Cittadella-14.12

Κύπελλο Ιταλίας

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολίμπικο

Την επόμενη Πέμπτη στους 16 του Κυπέλλου Ιταλίας η ρωμαϊκή ομάδα Λάτσιο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την ενδεκάδα από τη Σέριε B’ την Τσιταντέλα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “αετούς” ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Επιπλέον, η Λάτσιο με τον Ιντζάγκι έχει πολύ υπεύθυνη στάση στο δεύτερο πιο σημαντικό τουρνουά του ιταλικού ποδοσφαίρου, έτσι ώστε στο επερχόμενο παιχνίδι μπορείτε να αναμένετε από τους Ρωμαίους για τη σύνθεση προσεγμένη πολύ στη μαχητική, αντίστοιχα, οι πιθανότητες των μελλοντικών φιλοξενουμένων να προκριθούν παραπέρα στο τουρνουά δεν είναι και πολλές.

Έχασαν από Τορίνο

Η Λάτσιο έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια, πρώτα στον έκτο γύρο του Europa League από την βελγική ομάδα Ζούλτε Βάρεγκεμ 2:3, και μετά από αυτό, στο ιταλικό πρωτάθλημα πλέον, από τη Τορίνο 1:3. Στην αναμέτρηση κατά των Βέλγων οι “αετοί” έπαιξαν με τη δεύτερη σύνθεση, οπότε το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ περίεργο. Αλλά με τους «ταύρους» στο γήπεδο βγήκε η βάση, αλλά τη σούπα την ο Ιμόμπιλε, ο οποίος έλαβε την απευθείας κόκκινη κάρτα για την αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ο μαχητής για την πρόκριση

Η Τσιταντέλα είναι μια αρκετά καλή ομάδα, η οποία στη τρέχουσα σεζόν βρίσκεται ανάμεσα σ’ αυτούς που αγωνίζονται για την πρόκριση στη Σέριε B’, αλλά με όλο το σεβασμό προς τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, πρέπει να πούμε ότι αν η Λάτσιο θα παίξει το ποδόσφαιρό της, οι πιθανότητες της Τσιταντέλα να πάρει έστω και την ισοπαλία στο επερχόμενο παιχνίδι είναι σχεδόν μηδενικές.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο θα βγει στο Στάδιο Ολίμπικο μετά την ήττα από τη Τορίνο και κάτω από το ζεστό χέρι της πρωτευουσιάνικης ομάδας θα πέσει η σεμνή Τσιταντέλα. Το προφανές στοίχημα σε αυτή τη συνάντηση είναι η επιλογή της γηπεδούχου ομάδας, η οποία σίγουρα θα παίξει με την κύρια σύνθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λάτσιο με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,78.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *