The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

03-Sevilla-14.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico, Ρώμη

Την επερχόμενη Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, στη Ρώμη, θα διεξαχθεί ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του πρώτου γύρου των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Λάτσιο θα φιλοξενήσει τη Σεβίλλη. Ωστόσο, αυτές οι ομάδες δεν έχουν διασταυρωθεί ποτέ πριν, και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν το ίδιο…

Ισχυρή σειρά, αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα

Αυτή τη στιγμή η Λάτσιο φαίνεται αρκετά καλή, γιατί η ομάδα κερδίζει όλο και περισσότερο. Στα τέλη Ιανουαρίου οι Ρωμαίοι επέτρεψαν δύο ήττες στη σειρά, αλλά οι αγώνες ήταν με τους ηγέτες της Σέριε Α’ όπως Νάπολι και Γιουβέντους. Αλλά ακόμη και από αυτούς οι “αετοί” έχασαν με ελάχιστο σκορ. Μετά από αυτές τις αποτυχίες η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι κέρδισε τρεις φορές στη σειρά, αν και δεν έχει σημειώσει κάποια ιδιαίτερη απόδοση. Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι τώρα η Λάτσιο έχει χαμηλή απόδοση, αλλά και σπάνια χάνει. Στη φάση των ομίλων η ομάδα σημείωσε τρεις νίκες και τρεις ήττες, κάτι που είναι εντελώς περίεργο…

Κουρασμένοι ή έπεσαν ηθικά;

Την ίδια στιγμή η Σεβίλλη έδειξε καλά τον εαυτό της στη φάση των ομίλων, αλλά και εκεί υπήρχαν προβλήματα. Πιο πολύ, φυσικά, εκτός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνεχώς προβλήματα εκεί. Ακόμα και τώρα η ενδεκάδα του Pablo Machin έχασε τέσσερις αγώνες στη σειρά. Γενικώς τον τελευταίο καιρό η Σεβίλλη φαίνεται κάπως βαριά: οι παίκτες είναι είτε κουρασμένοι είτε απλά έχουν χάσει την αγωνιστική φόρμα. Σε κάθε περίπτωση τρεις νίκες στους δέκα αγώνες είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα, η οποία όχι πολύ καιρό πριν αγωνιζόταν για τον τίτλο πρωταθλήτρια στην Ισπανία.

Πρόβλεψη

Ναι, η Σεβίλλη είναι καλή, αλλά πολλά τουρνουά εξαντλούν την ομάδα. Το ίδιο ισχύει για τη Λάτσιο, αλλά τώρα οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση. Και εντός έδρας πάντοτε παίζουν πολύ πιο εύκολα και επομένως είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Προς υπεράσπιση αυτού του στοιχήματος μπορεί κανείς να σημειώσει το γεγονός ότι η Σεβίλλη εκτός έδρας παίζει πολύ χειρότεροι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Λάτσιο ή ισοπαλία με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *