The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για τον αγώνα

Лацио-Сампдория-27.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023, 9:45μ.μ.
Στάδιο Olimpico

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Λάτσιο – Σαμπντόρια, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον επόμενο γύρο της Serie A.
Οι Ρωμαίοι κυνηγούν το Champions League
Η Λάτσιο αυτή τη σεζόν της Serie A επιβάλλει έναν άξιο ανταγωνισμό για τη θέση στη ζώνη του Champions League. Η ομάδα είναι πέμπτη στη βαθμολογία, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο, κατάφεραν να κερδίσουν τη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας 2:0, χάρη σε αυτή την επιτυχία, κατάφεραν να σπάσουν μια σειρά τεσσάρων συναντήσεων χωρίς ήττα. Οι Ρωμαίοι εξακολουθούν να παίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου κατάφεραν να προσπεράσουν τη ρουμανική Κλουζ στους 32 με σκορ 1:0 εντός και 0:0 εκτός έδρας. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Σάμπα είναι σφιχτά κολλημένη στη ζώνη υποβιβασμού
Τα πράγματα πάνε άσχημα για τη Σαμπντόρια, προτελευταία θέση και 8 βαθμούς πίσω από τη σωτήρια θέση. Δεδομένου ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει επτά σερί ματς, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για επιστροφή. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος έχασε εντός έδρας από την Μπολόνια με σκορ 1:2, μια προσβλητική ήττα, γιατί με σκορ 1:1, δεν κατάφερε να μετατρέψει το πέναλτι και ο αντίπαλος σημείωσε το καθοριστικό γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής ώρας. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, το παιχνίδι στην επίθεση, με ρεκόρ 11 γκολ σε 23 ματς, δεν έχει τίποτα να κάνει στη Serie A. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την ερχόμενη αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Η μάχη του πρώτου γύρου αποδείχθηκε εξαιρετικά τεταμένη, η Λάτσιο ήταν κοντά σε εκτός έδρας νίκη, αλλά δέχθηκε στην παράταση, 1:1 στο τέλος.
Πρόβλεψη
Σε αυτό το ζευγάρι οι Ρωμαίοι είναι δικαίως τα φαβορί, για να το καταλάβετε αρκεί μια ματιά στη βαθμολογία. Η Λάτσιο παίζει εντός έδρας και χρειάζεται τη νίκη, και οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς. Το ματς θα πρέπει να γίνει με το πλεονέκτημα των γηπεδούχων, το βασικό ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν να μετατρέψουν το πλεονέκτημα σε γκολ. Θα ποντάρουμε εδώ στην επιτυχία των Ρωμαίων με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *