The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 7 Νοεμβρίου 2019

Лацио-Селтик-07.11b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η ρωμαϊκή Λάτσιο θα συναντηθεί με την Σέλτικ Γλασκώβης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 07/11/2019 στις 7:55 μμ. στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Λάτσιο

Η ρωμαϊκή Λάτσιο κέρδισε με σιγουριά το Ιταλικό Κύπελλο την περασμένη σεζόν και συνεχίζει να παίζει με επιτυχία στο πρωτάθλημα. Οι «αετοί» πάνε στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων και έχουν κάθε ευκαιρία να μπουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή η ομάδα του Ιντζάγκι δεν δίνει την δέουσα προσοχή στην Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα νίκησε μόνο τη Ρεν (2:1), χάνοντας την Κλουζ (2:1) και την Σέλτικ Γλασκώβης (2:1).

Σέλτικ Γλασκώβης

Η Σέλτικ Γλασκώβης με τη σειρά του συνάντησε πλέον τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα και η ηγεσία της ομάδας είναι πολύ ασταθής, καθώς πιέζεται        από τη Ρέιντζερς του Stephen Gerrard. Την ίδια στιγμή η ομάδα της Γλασκώβης παίζει εξαιρετικά σίγουρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Κέλτες έπαιξαν ισοπαλία με την Ρεν (1:1), μετά την οποία νίκησαν την Κλουζ (2:0) και τη Λάτσιο (2:1).

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ Γλασκώβης νίκησε τη Λάτσιο εντός έδρας, η οποία προσπάθησε με λίγη δύναμη να κερδίσει βαθμούς στη Γλασκόβη. Παρά το γεγονός που η Ρωμαϊκή ομάδα δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο τουρνουά, μπροστά στις κερκίδες τους οι «αετοί» πρέπει να κερδίσουν βαθμούς και να παραμείνουν στον αγώνα για τον τίτλο. Ως εκ τούτου, ο Ιντζάγκι θα βγάλει τη βάση για τον αγώνα με την Σέλτικ και μπορείτε να περιμένετε μια μάχη με σημαντικό αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *