The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

007-Lazio-Roma-02.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λάτσιο

Η Λάτσιο έχει πέσει φανερά τον τελευταίο καιρό. Αποκλείστηκε από το Europa League από τη Σεβίλλη, ταυτόχρονα δεν ήταν σε θέση να σκοράρει ούτε ένα γκολ. Στο πρωτάθλημα της Ιταλίας κατέβηκε στην 8η θέση και βρίσκεται έξω από τη ζώνη του Euro Cup (ωστόσο, βρίσκεται πίσω μόνο λόγω της διαφοράς των τερμάτων, η διαφορά τερμάτων της Λάτσιο είναι 33:27, οπότε όλα δεν χάθηκαν ακόμα). Στο Κύπελλο οι «άσπρο-μπλε» έπαιξαν μηδενική ισοπαλία με τη Μίλαν στην έδρα της και είναι απίθανο να καταφέρουν να προχωρήσουν περισσότερο. Όλα αυτά, βέβαια, δεν προσθέτουν δύναμη στην ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Όσο για τον επερχόμενο αγώνα με τη Ρόμα, η ομάδα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι Λατσιάλε σημείωσαν δύο νίκες, οι αντίπαλοι ήταν οι Έμπολι και Φροζινόνε, οι οποίες βρίσκονται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, και τρεις ήττες: 2 από τους ηγέτες πρωταθλήματος, τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, και 1 από τη Τζένοα στον τελευταίο γύρο.

Ρόμα

Η Ρόμα, αντίθετα, σημείωσε αξιοπρεπή κίνηση, με σιγουριά καταλαμβάνει την 5η θέση (διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη αποτελεί 6 βαθμούς), έχοντας κάθε πιθανότητα να μπει στο Champions League (διαφορά από τη Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση, αποτελεί μόνο 1 βαθμό), οπότε οι παίκτες θα έχουν εξαιρετικά κίνητρα. Στο Champions League οι «κίτρινο-κόκκινοι» κατάφεραν να νικήσουν την Πόρτο εντός έδρας, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης στο επόμενο στάδιο. Στο εθνικό πρωτάθλημα οι «τζιαλορόσι» τα πάνε επίσης καλά: η ομάδα έχει να χάσει στους οχτώ συνεχόμενους αγώνες (6 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Πρόβλεψη

Αναμφίβολα μας περιμένει πολύ συναρπαστικός και τεταμένος αγώνας, ακόμα κι αν μια ομάδα βρίσκεται σε κρίση, ενώ η άλλη είναι σε καλή κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι, όπως κι να ‘χει, ρωμαϊκό ντέρμπι και ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, αλλά αξίζει να δοθεί προτεραιότητα στη Ρόμα, που βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, παρά στη Λάτσιο, η οποία έχασε αυτή τη φόρμα. Ως εκ τούτου, η Ρόμα σε αυτόν τον αγώνα, τουλάχιστον δεν θα χάσει με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *