The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για τον αγώνα

Лацио-Рома-19.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, 7:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Στις 19 Μαρτίου, οι θαυμαστές της Serie A θα μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας ιταλικό ποδόσφαιρο, οι Λάτσιο και Ρόμα θα παίξουν μεταξύ τους, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στον πόρο μας.

Η Λάτσιο έχει μόνο το πρωτάθλημα

Η Λάτσιο αποκλείστηκε από το Πρωτάθλημα Εθνών αυτή την εβδομάδα, έχοντας ηττηθεί δύο φορές από την άβολη ολλανδική Άλκμααρ με το ίδιο σκορ 1:2. Πλέον οι «κυανόλευκοι» αγωνίζονται μόνο στη Serie A, όπου προσπαθούν να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα. Ο σύλλογος εξακολουθεί να είναι τρίτος στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο αγώνας είναι σφιχτός, οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να κοστίσει τη θέση στην πρώτη τετράδα. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξαν νωθρά εκτός έδρας κόντρα στην Μπολόνια, με ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς τέρματα. Τρεις παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο σε αυτό το ντέρμπι.

Η «λύκοι» χρειάζεται το Champions League

Η Ρόμα δυσκολεύτηκε πολύ στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με δύο ήττες σε τρία παιχνίδια, γι’ αυτό και έπεσε στην πέμπτη θέση της Serie A, μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα. Στα μέσα της εβδομάδας, η Ρόμα έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ – 0:0, και με δεδομένο ότι κέρδισε 2:0 εντός έδρας, πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά, όπου θα παίξει με τη Φέγενορντ. Στον τελευταίο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος, οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο έχασαν εντός έδρας από τη Σασουόλο 3:4. Η Ρόμα έχει πέντε απώλειες προσωπικού πριν από την ερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν ένα βαρετό ματς στον πρώτο γύρο, μόλις 13 σουτ για δύο ομάδες και ένα γκολ που έκρινε την τύχη της συνάντησης, η Λάτσιο πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Αυτό συμβαίνει όταν και οι δύο ομάδες παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο ίδιο γήπεδο, οπότε ο παράγοντας της έδρας εξαλείφεται αυτόματα. Σε αυτό το ρωμαϊκό ντέρμπι, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους συλλόγους ίδιες πιθανότητες επιτυχίας. Το παιχνίδι είναι επίσης σημαντικό γιατί συναντιούνται άμεσοι ανταγωνιστές. Προσφέρουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ, το αποτέλεσμα θα είναι στην πρώτη θέση.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *