The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Οκτωβρίου 2019

Lazio-StadeRennais-03.10b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Λάτσιο θα συναντηθεί με την Ρεν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 03.10.2019 στις 10:00 μμ. στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

Λάτσιο

Η ρωμαϊκή Λάτσιο μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα. Η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος ταλαιπωρείται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχει σκοπό να βελτιώσει τις επιδόσεις. Στους τελευταίους αγώνες οι «αετοί»  έχασαν από την Ίντερ (1:0), την Κλουζ (2:1), τη SPAL (2:1) και έπαιξαν ισοπαλία με τη Ρόμα (1:1).

Ρεν

Η γαλλική Ρεν κατέκτησε το Γαλλικό Κύπελλο την περασμένη σεζόν και μάλιστα πήγαινε πρώτη στους πρώτους γύρους, έχοντας κερδίσει την ΠΣΖ. Αλλά μετά η ομάδα έπεσε λίγο στα αποτελέσματα και έφτασε στη μέση της βαθμολογίας της Λιγκ 1. Στους τελευταίους αγώνες η Ρεν έχασε από τη Νις (1:2) και τη Ναντ (1:0) και επίσης έπαιξε ισοπαλία με την Μπρεστ (0:0) : 1) και τη Λιλ (1:1).

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο είναι αναμφισβήτητο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης. Αλλά, όπως και κάθε άλλη ιταλική ομάδα, οι «αετοί» δεν ενδιαφέρονται και πολύ για την Γιουρόπα Λιγκ. Ως εκ τούτου, η ήττα τους εδώ δεν θα είναι καθόλου έκπληξη, δεδομένης της φόρμας της ομάδας. Επιπλέον, η Ρεν έχει περισσότερα κίνητρα, αλλά πρέπει να σημειωθούν λίγα γκολ στον αγώνα, δεδομένης της αδύναμης επίθεσης και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *