The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lazio-Napoli-18.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“Stadio Olimpico”, Ρώμη

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της εναρκτήριας περιοδείας του πρωταθλήματος Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, όπου η Λάτσιο στο «Stadio Olimpico» θα φιλοξενεί τη Νάπολι. Και στις δύο ομάδες υπάρχουν αλλαγές προσωπικού, οπότε στη νέα σεζόν οι αντίπαλοι θα εμφανιστούν λίγο διαφορετικοί από ό, τι στην προηγούμενη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Νάπολι έχει καινούριο προπονητή, στη θέση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είχε πάρει την προαγωγή στην Τσέλσι, ήρθε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος απέτυχε την περασμένη σεζόν στην Μπάγερν.

Μερικές ήττες

Η Λάτσιο έχασε τον de Vray, ο οποίος, ως ελεύθερος πράκτορας έφυγε στην Ίντερ, για αρκετά λεφτά στη Γουέστ Χαμ έφυγε ο Άντερσον. Για τα χρήματα που έλαβε ο σύλλογος αγόρασε αρκετούς παίκτες, όπως Correa, Acherby, Beriša και Durmisi. Ακριβώς πριν από την έναρξη της Σέριε A’ η Λάτσιο έχασε δύο συνεχόμενα παιχνίδια: από την Άρσεναλ Λονδίνου 0:2 και από την Μπορούσια Ντόρτμουντ 0:1, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την επίσημη σεζόν η Λάτσιο θα ξεκινήσει με ήττα.

Νέος προπονητής

Με την αποχώρηση του Σάρι ο σύλλογος βιώνει μεγάλο ανασχηματισμό. Πούλησαν τον Jorginho στη Γιουβέντους, ο Zapata πωλήθηκε στην Σάμπα, ο Pavoletti στην Κάλιαρι. Πολλοί ελεύθεροι παίκτες, δύο κίπερ ο Reina και ο Rafael άφησαν τον σύλλογο, επίσης έφυγαν ο Maggio και ο Giaccherini. Αγόρασαν τον Ruiz και Verdi Makkyu, ως ελεύθερος πράκτορας από την Άγιαξ ήρθε ο Younes, ενοικίασαν τον Kornezis. Προφανώς, η θέση του τερματοφύλακα μπορεί να αποτελεί πρόβλημα στη Νάπολ.

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο δεν φαίνεται να έγινε πιο αδύναμη, ο Ιντζάγκι ξέρει καλά την ομάδα του, πιθανότατα από τους πρώτους γύρους η Λάτσιο θα κερδίζει ενεργά τους βαθμούς, ειδικά σε εντός έδρας αγώνες. Η Νάπολι χρειάζεται χρόνο για να γίνει καλοστημένη ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λάτσιο δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *