The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Рома-29.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Η δέκατη τρίτη αγωνιστική ημέρα της Serie A θα σηματοδοτηθεί από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Λάτσιο και Νάπολι.

Λάτσιο

Σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν η Λάτσιο έκανε μερικά βήματα πίσω. Τώρα οι «αετοί», αντί να αγωνίζονται για το τοπ-4, κατέχουν μόνο την ένατη θέση με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 18:20. Ενώ στους πρόσφατους αγώνες τους ο σύλλογος της Ρώμης νίκησε την Κροτόνε (2:0) και τη Λα Σπέτσια (1:0), σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Μπενεβέντο, χάνοντας 1:3 από την Ουντινέζε και 1:2 από τη Βερόνα.

Νάπολι

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Νάπολι σημείωσε τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Ρόμα (4:0), Κροτόνε (4:0) και Σαμπντόρια (2:1), και αποδείχθηκε επίσης πιο αδύναμη από τη Μίλαν ο (1:3) και Ίντερ (0:1). Έτσι, οι Παρτενοπέι κέρδισε 23 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 26:12, γεγονός που τους επιτρέπει να καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Νάπολι, παρά την εκτός έδρας παιχνίδι, έχει τις πιθανότητες τουλάχιστον να μην χάσει από τη Λάτσιο, η οποία επί του παρόντος δεν μπορεί να επιβάλει αξιόλογο διαγωνισμό στους φιλόδοξους κορυφαίους συλλόγους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *