The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Lazio-Milan-26.02

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Stadio Olimpico, Ρώμη

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη βράδυ, 26 Φεβρουαρίου, στη Ρώμη στο πλαίσιο των ημιτελικών του Ιταλικού Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης δύο αγώνων μεταξύ Λάτσιο και Μίλαν. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας, οπότε κανένας δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα, ωστόσο το φαβορί της συνάντησης αυτής είναι ξεκάθαρο.

Σειρά ηττών

Προς το παρόν η Λάτσιο δεν επιδεικνύει τίποτα ιδιαίτερο, χάνει κιόλας σταθερά τις θέσεις της. Στο εθνικό πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έπεσε στην 7η θέση, η οποία δεν επιτρέπει στην ομάδα να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Την περασμένη εβδομάδα οι «αετοί» αποκλείστηκαν από το Europa League, χάνοντας από τη Σεβίλλη εκτός έδρας 2:0. Και γενικώς τώρα οι Ρωμαίοι έχουν σειρά από τρεις ήττες, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ίδιοι σκόραραν 1 γκολ, αλλά έχασαν 5 φορές. Στους τελευταίους οχτώ αγώνες η Λάτσιο δεν σημείωσε ποτέ περισσότερα από ένα γκολ ανά αγώνα.

Αχ, αυτός ο Πέντεκ

Την ίδια στιγμή η Μίλαν “άνοιξε” ωραία μετά το χειμερινό διάλειμμα, αν και η ομάδα είχε κάνει ήδη τα λάθη της. Έτσι, στους εννέα αγώνες το 2019 οι «ροσονέρι» κατάφεραν να κερδίσουν 6 φορές, δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία και έχασαν από τη Γιουβέντους στο Super Cup της Ιταλίας με σκορ 1:0. Ωστόσο τώρα ο Τζενάρο Γκατούζο έκανε κάτι εξωπραγματικό, επειδή η ομάδα κέρδισε τους τρεις τελευταίους αγώνες, σκοράροντας από 3 γκολ σε κάθε ένα απ’ αυτούς (το συνολικό σκορ ήταν 9:1). Αξίζει να ξεχωρίσουμε τον Πέντεκ, ο οποίος, μετά τη μετάβαση στη Μίλαν, πήρε μπρος – ο παίκτης σημείωσε 7 γκολ σε 5 αγώνες! Αυτά…

Πρόβλεψη

Η Μίλαν σήμερα εντυπωσιάζει με τον επιθετικό και παραγωγικό τρόπο παιχνιδιού της, ενώ η Λάτσιο μπήκε στο «λάκκο». Πιθανότατα, οι Ρωμαίοι δεν θα προλάβουν να λύσουν τα προβλήματά τους μέχρι τον αγώνα κυπέλλου, έτσι οι Μιλανιστές προφανώς θα κυβερνούν τον αγώνα. Πράγμα που σημαίνει, ότι πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο στους φιλοξενουμένους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μίλαν ή ισοπαλία με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *