The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Κρεμονέζε: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Ιανουαρίου 2020

Lazio-Cremonese-14.01b

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας η Ρωμαϊκή Λάτσιο θα συναντηθεί με την Κρεμονέζε. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14/01/2020 στις 7:00 μ.μ. στο Stadio Olimpico.

Λάτσιο

Η Ρωμαϊκή Λάτσιο αυτή τη σεζόν έχει καθορίσει σαφώς τους στόχους της. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αδιαφορεί για το Europa League, απ’ όπου αποκλείστηκε, χάνοντας από την Θέλτικ και την Κλουζ τις δύο πρώτες θέσεις. Όμως η ομάδα έχει εγκατασταθεί σοβαρά στις 4 πρώτες θέσεις της Σέριε A Ιταλίας και προχωράει με σιγουριά στο Champions League. Πριν, η Λάτσιο επικράτησε με βεβαιότητα στο πρωτάθλημα της Ουντινέζε (3:0), νίκησε την Γιουβέντους στη σεζόν (3:1) και νίκησε την Κάλιαρι (1:2).

Κρεμονέζε

Η Κρεμονέζε είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ αυτού του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα ήταν τυχερή με την κλήρωση και πέρασε στο στάδιο των 32 την Έμπολι (1:0). Στη Σέριε Β’ η Κρεμονέζε δεν είναι καν στην πρώτη δεκάδα και η ισορροπία των δυνάμεων για αυτόν τον αγώνα φαίνεται εξαιρετικά διαφανή. Η ομάδα ωστόσο ξέρει να στεγνώσει το παιχνίδι. Προηγουμένως, νίκησαν την Περούτζια (2:1), έχασαν από την Κιέβο (1:0), καθώς και έπαιξε ισοπαλία με τη Λιβόρνο (0:0).

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο είναι ήδη με το ένα πόδι στους προημιτελικούς. Ακόμα και παρά το γεγονός ότι οι Ρωμαίοι δεν έχουν την τέλεια ποιότητα του πάγκου, οι «αετοί» έχουν εξαιρετικές πιθανότητες πρόκρισης, χωρίς να βγάλουν την κύρια σύνθεση. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι αναμένεται να είναι παραγωγικό λόγω της διαφοράς στην τάξη και του αγώνα εντός έδρας για τη Λάτσιο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *