The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Ювентус-08.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2020, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του έβδομου γύρου της Serie A θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, όπου η τοπική Λάτσιο θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί με τη Γιουβέντους.

Λάτσιο

Στην προηγούμενη εκστρατεία η Λάτσιο τερμάτισε τέταρτη, φτάνοντας στην κύρια κλήρωση του Champions League για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ωστόσο, το αυστηρό πρόγραμμα σαφώς δεν ωφέλησε τους «αετούς». Μετά από αγώνες με την Αταλάντα (1:4), την Ίντερ (1:1), τη Σαμπντόρια (0:3), την Μπολόνια (2:1) και την Τορίνο (4:3), οι «αετοί» σημείωσαν 10 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 10:12 και βρέθηκαν στη δέκατη θέση.

Λάτσιο

Τρίτη θέση, 12 πόντοι και διαφορά τερμάτων 14:5 – η Γιουβέντους είναι επίσης πολύ μακριά από τη βέλτιστη κατάστασή της. Τον περασμένο μήνα οι παίκτες του Πίρλο έχουν νικήσει μόνο τη Νάπολι (3:0, τεχνική νίκη) και τη Σπέτσια (4:1), ενώ σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν ισοπαλίες με τους Ρόμα (2:2), Κροτόνε (1:1) και Βερόνα (1:1) ).

Πρόβλεψη

Η νέα τάση στη Serie A είναι ότι όλες οι ομάδες παίζουν σε εξαιρετικά επιθετικό στυλ και σκοράρουν πολλά γκολ. Πιστεύω ότι αυτή η τάση θα εξαπλωθεί και στην επερχόμενη εκδήλωση. Ωστόσο, τόσο η Λάτσιο όσο και η Γιουβέντους δεν έχουν σταθερή γραμμή άμυνας. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *