The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

009---Lazio---Juventus-27.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Olympico, Ρώμη

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 21ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ της Ρωμαϊκής Λάτσιο και της Γιουβέντους του Τορίνο, ο υποψήφιος για τη θέση στην κορυφή-4 θα αγωνιστεί με την σημερινή πρωταθλήτρια της Ιταλίας και τον ηγέτη του πρωταθλήματος. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι η Γιούβε είναι το σαφές φαβορί της συνάντησης, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι στην εποχή του Simone Inzaghi η Λάτσιο κατόρθωσε να νικήσει τις ζέβρες δύο φορές. Αλλά ταυτόχρονα, παρατηρούμε ότι σχεδόν σε όλες τις απόψεις η σημερινή Λάτσιο δεν είναι σαν τη Γιούβε.

Δύο αγώνες

Η Λάτσιο διεξήγαγε δύο επίσημες συναντήσεις το 2019, πρώτα οι Ρωμαίοι νίκησαν τη Νοβάρα στην έδρα τους με σκορ 4:1, και έπειτα έχασαν στη Σέριε Α’ Ιταλίας από τη Νάπολι 1:2. Στην κατάταξη μετά την ήττα από “παρτενοπέι” η Λάτσιο έπεσε στην έκτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 32 μονάδες, που είναι μόνο δύο μονάδες λιγότερο από τη Μίλαν, που βρίσκεται στην κορυφή-4.

Ο ηγέτης

Η Γιουβέντους κέρδισε τέσσερις φορές στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις. Στη Σέριε Α’ Ιταλίας οι Τορίνιοι ήταν πιο ισχυροί από τη Σαμπτόρια και Κιέβο, απέκλισαν την Μπολόνια από το Κύπελλο Ιταλίας, κέρδισαν τη Μίλαν με σκορ 1:0 στον αγώνα για το Super Cup. Η Γιούβε τα έχει μια χαρά σε όλα τα μέτωπα, λίγο άτυχή στάθηκε μόνο με την κλήρωση στα πλέι-οφ του Champions League, επειδή η Ατλέτικο έγινε ο αντίπαλος των «ζέβρων».

Πρόβλεψη

Η Λάτσιο παίζει καλά στην έδρα της, αλλά οι Ρωμαίοι είναι αισθητά κατώτεροι από τη Γιουβέντους στην επιλογή των εκτελεστών. Επιπλέον, η Γιουβέντους εκτός έδρας παίζει το ίδιο σίγουρα όπως και στην έδρα της. Σε αυτή την κατάσταση σ’ αυτό το ζεύγος πρέπει να στοιχηματίσετε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους, η Γιούβε πριν από την έναρξη του Champions League θα προσπαθήσει να κάνει το μέγιστο απόθεμα από τη Νάπολη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *