The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-Lazio-Atalanta-05.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico

Κυριακή, 5Μαΐου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο τριακοστός πέμπτος γύρος της Σέριε Α’ Ιταλίας θα μας δώσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων, οι οποίες τρέχουν να φτάσουν στην γραμμή του τερματισμού της ζώνης του Champions League, και μετά από μερικές εβδομάδες θα συγκρουστούν στον τελικό του εθνικού κυπέλλου.

Στα τριάντα τέσσερα παιχνίδια η Λάτσιο κέρδισε 55 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση με μια διαφορά τερμάτων 49:36. Οι «αετοί» είναι τώρα πολύ μακριά από την καλύτερη τους κατάσταση, γεγονός που μπορεί να φανεί ξεκάθαρα από τα τελευταία τους αποτελέσματα. Τον Απρίλιο η ενδεκάδα του Ιντζάγκι νίκησε τη Σαμπτόρια 2:1 και την Ουντινέζε 2:0, έπαιξε ισοπαλία 2:2 με τον Σασουόλο, καθώς και έχασε από τη Μίλαν (0:1) και την Κιέβο (1:2).

Η Αταλάντα είναι στη τέταρτη θέση με 59 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 68:42. Οι Μπεργκαμάσκοι πραγματικά αποσκοπούν να τελειώσουν στο top-4, και οι πρόσφατες επιτυχίες τους για άλλη μια φορά συμβάλλουν σε αυτό. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η ενδεκάδα του Γκασπερίνι κέρδισε 2:0 την Ουντινέζε, 2:1 τη Νάπολι και 4:1 την Μπολόνια.

Πρόβλεψη

Μικρό φαβορί αυτής της συνάντησης είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παίζουν άριστα με την υποστήριξη των κερκίδων τους. Αλλά η σημερινή Αταλάντα φαίνεται λίγο πιο σταθερή, έτσι θα είναι αρκετά ικανή να πετύχει τουλάχιστον μια ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: η Αταλάντα δε θα χάσει με απόδοση 1,71.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *