The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Аталанта-30.09b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Οι μελλοντικοί συμμετέχοντες στη φα΄ση των ομίλων του Champions League, Λάτσιο και Αταλάντα, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο αναβληθέντα αγώνα του πρώτου γύρου της Serie A.

Λάτσιο

Στο τέλος της σεζόν 2019/20 η Λάτσιο τερμάτισε τέταρτη, αλλά στις αρχές Μαρτίου διεκδίκησε σοβαρά το Scudetto. Το κύριο πρόβλημα των «αετών» στο δρόμο προς αυτόν τον στόχο ήταν η αδυναμία να παίξουν σε δύσκολο πρόγραμμα. Μετά από μια καλή ανάπαυση τον Αύγουστο, οι Ρωμαίοι ξεκίνησαν τη νέα εκστρατεία με θρίαμβο 2:0 έναντι της Κάλιαρι.

Αταλάντα

Η Αταλάντα ξεκίνησε επίσης το πρωτάθλημα με θετική νότα με μια εντυπωσιακή νίκη 4:2 επί της Τορίνο. Σε γενικές γραμμές η «θεά», υπό την ηγεσία του Gasperini, επιδεικνύει το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στην Ιταλία, το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εγγυάται πρόκριση στο Champions League. Αυτό είναι πολύ ωραίο για μια επαρχιακή ομάδα.

Πρόβλεψη

Τόσο η Λάτσιο όσο και η Αταλάντα είναι διάσημες για τις ισχυρές επιθετικές τους γραμμές, αλλά πολύ σπάνια εγκαταλείπουν το γήπεδο χωρίς να χάσουν γκολ. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η τάση θα συνεχιστεί, και πάλι θα δούμε μια πληθώρα αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *