The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

BERGAMO, ITALY - OCTOBER 30: Ciro Immobile of SS Lazio compete for the ball with Merih Demiral of Atalanta BC during the Serie A match between Atalanta BC and SS Lazio at Gewiss Stadium on October 30, 2021 in Bergamo, Italy. (Photo by Marco Rosi - SS Lazio/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Stadio Olimpico
Διεκδικώντας να τερματίσουν στην πρώτη 4άδα, η Λάτσιο και η Αταλάντα θα συναντηθούν στον αγώνα του εικοστού δεύτερου γύρου της Serie A.
Λάτσιο
Για έναν ολόκληρο μήνα, η Λάτσιο δεν γνωρίζει την πίκρα της ήττας – σε αυτό το διάστημα σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Έμπολι, 1:1 με τη Φιορεντίνα και 1:1 με τη Βερόνα, και επίσης κέρδισε 2:0 τη Σασουόλο και 4:0 Μιλάνο. Ως αποτέλεσμα, η σημερινή τέταρτη θέση με 39 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 37:17.
Αταλάντα
Την παραμονή η Αταλάντα ηττήθηκε από τη Σασουόλο (0:1), παίζοντας στη μειοψηφία σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Πριν από αυτό όμως, υπήρξαν επιτυχημένες αναμετρήσεις με τις Μπολόνια (2:1), Σαλερνιτάνα (8:2), Γιουβέντους (3:3) και Σαμπντόρια (2:1), που ανέβασαν τη «Θεά» στην πέμπτη θέση με 38 πιστωτικούς βαθμούς και διαφορά τερμάτων 39:24.
Πρόβλεψη
Οι γηπεδούχοι θεωρούνται μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού, αλλά η Αταλάντα νιώθει άνετα σε εκτός έδρας αγώνες για περισσότερο από ένα χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα αποκαλύψουν στο έπακρο τις επιθετικές τους δυνατότητες και θα πετύχουν τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *