The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Интер-26.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadio Olimpico

Η Παρασκευή μας προετοιμάζει ήδη για το συνηθισμένο πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο, δεν υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια εδώ, αν και υπάρχει κάτι να δώσουμε σημασία. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Λάτσιο – Ίντερ, χωρίς υπερβολή, είναι το κύριο γεγονός της ημέρας.

Οι Ρωμαίοι θέλουν να μπουν στη τετράδα

Στην αρχή της σεζόν, η Λάτσιο δείχνει σκληρή, αν και η ομάδα σημείωσε 4 βαθμούς σε δύο εναρκτήριες συναντήσεις. Πρώτα σημειώθηκε μια δυνατή νίκη εντός έδρας επί της Μπολόνια 2:1. Στον δεύτερο γύρο έγινε μια εκτός έδρας μάχη με την Τορίνο, το παιχνίδι πήγε σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει, ο Ιμόμπιλε έχασε μερικές καλές ευκαιρίες. Οι Ρωμαίοι πρέπει να παλέψουν για τη θέση στην πρώτη τετράδα, οπότε πρέπει να μπουν πιο γρήγορα σε φόρμα, δεν υπάρχουν τραυματίες ή αποβολές πριν από αυτή τη συνάντηση.

Η Ίντερ θα ικανοποιηθεί μόνο με το Scudetto

Από τη στιγμή που η ομάδα του Μιλάνου έχασε τη μάχη για τον τίτλο από τους γείτονες την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί περιμένουν αποκατάσταση από τους αγαπημένους τους. Η Ίντερ μέχρι στιγμής πάει χωρίς απώλειες, αν και το πρώτο ματς αποδείχθηκε νευρικό, η Λέτσε κατάφερε να αρπάξει εκτός έδρας νίκη μόνο στην παράταση 2:1. Ήταν πιο εύκολο στον δεύτερο γύρο, εδώ κέρδισε την Σπέτσια εντός έδρας με σκορ 3:0. Δεν χρειάστηκε χρόνο για προσαρμογή ο Λουκάκου, ο οποίος σκόραρε σε κάθε παιχνίδι, σκόραρε στον πρώτο αγώνα και έδωσε πάσα στο δεύτερο. Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσιο ιστορικό αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, όπως δείχνουν τα στατιστικά των τελευταίων ετών, η ομάδα που παίζει εντός έδρας πετυχαίνει συχνότερα. Την περασμένη σεζόν, οι σύλλογοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Λάτσιο κέρδισε 3:1 και η Ίντερ απάντησε 2:1.

Πρόβλεψη

Σε μια τόσο συναρπαστική αναμέτρηση, οι φορείς στοιχημάτων ρίσκαραν να δώσουν το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, αν και είναι προφανές ότι δύσκολα η Ίντερ θα κερδίσει τρεις βαθμούς από τη Ρώμη. Αναμένουμε τον επόμενο αγώνα σε τροχιά σύγκρουσης, όπου πολλά θα εξαρτηθούν από την υλοποίηση των στιγμών. Καλό φαίνεται το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *