The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Интер-04.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Οι μελλοντικοί συμμετέχοντες στη φάση των ομίλων του Champions League, Λάτσιο εναντίον Ίντερ, θα συναντηθούν στον τρίτο γύρο της Serie A.

Λάτσιο

Στο τέλος της τελευταίας σεζόν η Λάτσιο τερμάτισε τέταρτη. Τα δύο τρίτα της απόστασης πήγαιναν βήμα-βήμα με τον ηγέτη, αλλά μετά την καραντίνα, οι «αετοί» έπεσαν αισθητά. Αυτό μπορεί να φανεί και στα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος. Αρχικά οι «αετοί» νίκησαν την Κάλιαρι 2:0 με κάποια δυσκολία, και μετά έχασαν εντελώς 1:4 από την Αναλάντα.

Ίντερ

Η Ίντερ, με εντυπωσιακό στιλ, αποδείχθηκε ισχυρότερη από την Φιορεντίνα (4:3) και την Μπενεβέντο (5:2), χάρη σ’ αυτό οποίες ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι νερατζούρι είναι τώρα μια πολύ ισχυρή δύναμη. Και μετά από μια σοβαρή ενδυνάμωση του προσωπικού φέτος το καλοκαίρι, μπορούν κιόλας και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Πρόβλεψη

Λάτσιο δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, οπότε οι πιθανότητες επιτυχίας της Ίντερ σε αυτήν την αναμέτρηση είναι πολύ καλές. Πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση, οι Μιλανέζοι θα παίξουν ισοπαλία, αλλά θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το μέγιστο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *