The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

Лацио-Интер-16.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Ο όγδοος γύρος της Serie A θα σας χαρίσει πολλές συναρπαστικές μάχες, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης μεταξύ Λάτσιο και Ίντερ, η πρόβλεψη για τον αγώνα προετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι Ρωμαίοι στερούνται σταθερότητας

Η Λάτσιο ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα με δύο νίκες, αλλά στις επόμενες πέντε συναντήσεις κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν αγώνα. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι στερούνται σαφώς σταθερότητας, στον τελευταίο γύρο η ομάδα απέτυχε εκτός έδρας απέναντι στην Μπολόνια, ηττημένη με σκορ 0:3. Οι Ρωμαίοι είναι πέμπτοι στη Serie A, το κενό από το επιθυμητό τοπ-4 έχει αυξηθεί στους 5 βαθμούς. Στο Europa League ο σύλλογος εξακολουθεί να είναι ο δεύτερος στην τετράδα του με 3 βαθμούς στο ενεργητικό. Την επερχόμενη συνάντηση θα χάσει ο Acerbi, ο οποίος έχει αποβολή, καθώς τραυματισμένος είναι ο Tsakcanyi. Αμφισβητείται αν θα βγουν στο στον αγωνιστικό χώρο οι Adekane και Immobile, είχαν τραυματισμούς.

Η Ίντερ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο

Ο σύλλογος του Μιλάνου είναι ο πρωταθλητής και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Η ομάδα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα και είναι 4 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν τη Σασουόλο εκτός έδρας 2:1. Η επερχόμενη μάχη θα είναι ιδιαίτερη για τον προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Η Ίντερ εξακολουθεί να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει σημειώσει μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια και μοιράζεται την τρίτη θέση στην τετράδα. Στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου οι Μιλανέζοι θα παίξουν κόντρα στην κύρια αίσθηση του τουρνουά τη Σερίφη. Οι Μπραζάν, Σένσι και Έρικσεν σίγουρα δεν θα βοηθήσουν την ομάδα. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ, ο οποίος έπαιξε στην Αργεντινή στις 15 Οκτωβρίου, είναι απίθανο να προλάβει να ανακάμψει.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν πλούσιο ιστορικό αναμετρήσεων, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Την περασμένη σεζόν η Ίντερ κέρδισε 3-1 εντός έδρας και έπαιξε 1-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Συμφωνούμε με τους φορείς στοιχημάτων με την έννοια ότι η Ίντερ είναι ένα μικρό φαβορί αυτού του ζευγαριού, παρά την κατάσταση της φιλοξενούμενης ομάδας. Οι Ρωμαίοι είναι ικανοί να παίξουν έναν σπουδαίο αγώνα, μόνο που δεν είναι ξεκάθαρο πότε πρέπει θα το κάνουν. Στοίχημα για τη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ φαίνεται καλό εδώ (απόδοση 1,63).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *