The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κύπρος εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Россия

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέο Στάδιο ΓΣΠ

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα έχουμε ένα ακόμη μέρος προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Κύπρος – Ρωσία. Θα κερδίσει ο Κάρπιν την πρώτη νίκη;

Ασταθείς Κύπριοι

Η εθνική ομάδα της Κύπρου χαρακτηρίζεται από την αστάθεια της, η ομάδα μπορεί να παίξει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο και στη συνέχεια να αποτύχει εναντίον ενός αουτσάιντερ. Βλέπουμε μια παρόμοια εικόνα στην τρέχουσα επιλογή, η οποία ξεκίνησε καλά, στον πρώτο γύρο παίξανε 0:0 εντός έδρας με τους Σλοβάκους και στη συνέχεια χάσανε εκτός έδρας από ισχυρούς Κροάτες 0:1. Σημαντική επιτυχία σημειώθηκε στον τρίτο γύρο, όταν η ομάδα νίκησε εντός έδρας τη Σλοβενία με σκορ 1:0. Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με έναν από τους κύριους αουτσάιντερ του ομίλου την Μάλτα ήταν μεγάλη αποτυχία – 0:3. Ο κύριος λόγος για μια τέτοια καταστροφική ήττα ήταν η αποβολή στη σύνθεση των Κυπρίων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκαν όλα τα γκολ, παίζοντας στη μειοψηφία. Τώρα η ομάδα είναι η τελευταία στον όμιλο, αν και η διαφορά από τους ηγέτες είναι μόλις 3 βαθμοί.

Οι Ρώσοι δεν έχουν δικαίωμα να χάσουν βαθμούς

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου, αν και είναι ήδη σαφές ότι η μάχη για την πρόκριση από τον όμιλο αποδείχθηκε δύσκολη. Στον τελευταίο τους αγώνα οι Ρώσοι έφεραν ισοπαλία εναντίον των Κροατών εντός έδρας 0:0. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Βαλέρι Κάρπιν ως προπονητή. Τώρα η ομάδα μοιράζεται την ηγεσία με τους προαναφερόμενους Κροάτες, έχοντας 7 βαθμούς στο ενεργητικό. Λαμβάνοντας υπόψη τηθέση στον βαθμολογικό πίνακα, σε μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να χάσει βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τέσσερις φορές, οι Ρώσοι κέρδισαν τρεις αγώνες και μια άλλη συνάντηση έληξε ισόπαλη. Την τελευταία φορά που οι ομάδες συναντήθηκαν ήταν πριν από δύο χρόνια, στην πρόκριση για το Euro 2020, τότε η Ρωσία κέρδισε εντός έδρας 1:0 και νίκησε συντριπτικά τον αντίπαλο εκτός έδρας – 5:0.

Πρόβλεψη

Μια ενδιαφέρουσα κατάσταση έχει αναπτυχθεί στον Όμιλο Η, καθώς η απόσταση μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας έκτης γραμμής είναι μόνο 3 βαθμοί, με άλλα λόγια, όλοι διατηρούν τις πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο. Η κατηγορία των φιλοξενούμενων είναι υψηλότερη στην επερχόμενη μάχη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Ρώσοι είναι φαβορί εδώ, ποντάρουμε στην επιτυχία τους με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *