The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κύπρος εναντίον Κροατία: προγνωστικά για στοίχημα

Хорватия

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Όμιλος Η – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

AEK Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας θα παλέψει για να περάσει στο επόμενο τουρνουά. Αλλά είναι επίσης σημαντικό ο ανταγωνιστής, η Κροατία, να χάσει βαθμούς. Για άλλη μια φορά, οι «καρό» θα έχουν ένα δύσκολο ταξίδι: την Παρασκευή θα παίξουν στην Κύπρο. Θα μπορέσουν τα φαβορί να κερδίσουν εκεί;

Η Κύπρος είναι στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της

Οι «νησιώτες» είχαν σχετικά καλή εμφάνιση στο πρώτο «παράθυρο» της τρέχουσας επιλογής, τον Μάρτιο. Τότε κατάφεραν να μην δεχτούν εντός έδρας από τη Σλοβακία, και ακόμη και χάρη στον Πίττα κατάφεραν να κερδίσουν ελάχιστα τη Σλοβενία. Και οι Κροάτες ίδρωσαν με αυτόν τον αντίπαλο εντός έδρας, πετυχαίνοντας μόνο 1 γκολ εντός έδρας (Πασάλιτς στο 40ο λεπτό). Αλλά τον Σεπτέμβριο οι παίκτες του Κωστένογλου δεν απέδωσαν. Δεν σκόραραν ποτέ σε 3 αγώνες του φθινοπώρου, χάνοντας διαδοχικά από τη Μάλτα (0-1), τη Ρωσία και τη Σλοβακία (από 0-2). Εξαιτίας αυτού, οι Κύπριοι έπεσαν στο κάτω μέρος της βαθμολογίας.

Η Κροατία προσπαθεί να δείξει ότι δεν πρέπει να διαγραφεί

Οι «καρό» εξακολουθούν να είναι η ασημένια πρωταθλήτρια του κόσμου. Αλλά ο Zlatko Dalich αναγκάζεται να ανανεώνει ηλικιακά τη σύνθεση. Λίγο πολύ τα καταφέρνει, ο Βλάτσιτς έχει ήδη γίνει αστέρι της Πρέμιερ Λιγκ και πλήρης παίκτης στην κύρια σύνθεση των εθνικών ομάδων. Στο Euro η ομάδα κατάφερε να βγει από τον όμιλο και να ανταγωνιστεί με την Ισπανία στους 16, η «φούρι αρόχα» κέρδισε μόνο στην παράταση. Και στα τρέχοντα προκριματικά, μετά από λάθος στο ξεκίνημα, με τη μορφή 0-1 με τη Σλοβενία, κατάφεραν να επιστρέψουν στην 1η θέση. Στα επόμενα 5 ματς οι Κροάτες σημείωσαν 13 βαθμούς. Και τον Σεπτέμβριο, χωρίς τον τραυματισμένο Λούκα Μόντριτς, σημείωσαν ισοπαλία με άμεσο ανταγωνιστή, τη Ρωσία, εκτός έδρας. Τώρα ο καπετάνιος είναι στο γήπεδο και οι Μάγιερ, Ρογκ και Μπουντιμίρ βρίσκονται στο αναρρωτήριο. Σημειώστε ότι δε θα παίξουν οι «Ρώσοι», ο Έντβεϊ και ο Μόρο. Ακόμα πιο αμφίβολο είναι το γεγονός ότι δεν θα βγει στο γήπεδο ξανά ο Rebich. Αν και ο Άντε στη Μίλαν παίζει πολύ καλά.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την ελάχιστη νίκη των Κροατών την άνοιξη, υπήρχε μόνο 1 αγώνας, φιλικός κιόλας, ο οποίος κερδήθηκε επίσης από τους «καρό».

Πρόβλεψη

Η Κροατία είναι πιο δυνατή και είναι απίθανο να επηρεαστεί από τον παράγοντα της έδρας. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν τόσο στο 1ο ημίχρονο όσο και στον αγώνα (απόδοση 1.833).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *