The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κύπρος εναντίον Εσθονία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Кипр

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022, 7:00 μ.μ.

AEK Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ένα ακόμη «παράθυρο της FIFA». Θα πραγματοποιηθεί παιχνίδι στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ. Καθορίζει πλέον ποιος μπορεί να μείνει στη Γ κατηγορία και ποιος θα πάει στην πιο αδύναμη κατηγορία. Υπάρχει και ζευγάρι Κύπρος – Εσθονία. Στο Ταλίν αυτές οι ομάδες δεν σημείωσαν γκολ. Ποιος θα μπορέσει να το κάνει στη Λάρνακα;

Η Κύπρος πρέπει τώρα να δείξει ότι μπορεί και να κερδίσει

Οι «νησιώτες» την Πέμπτη μπόρεσαν να δείξουν για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για ένα είδος ελληνικής εθνικής ομάδας, αλλά «με χαμηλότερους ρυθμούς». Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου εκτός έδρας έθεσαν στον εαυτό τους ένα ελάχιστο αλλά εφικτό καθήκον: τουλάχιστον να μην χάσουν και, ιδανικά, να μην χάσουν γκολ στο δίχτυό τους. Έπαιξαν στο Ταλίν στο αγαπημένο τους στυλ «δεύτερου νούμερου». Ως αποτέλεσμα, ολοκλήρωσαν το βασικό τους έργο με σκορ 0-0. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει ακόμα να κερδίσουν στο δεύτερο παιχνίδι και, επομένως, να σκοράρουν. Από αυτή την άποψη, οι Κύπριοι είναι τυχεροί, γιατί θα παίξουν εντός έδρας τους όπου κάτι καταφέρνουν. Πριν από ένα χρόνο κατάφεραν να νικήσουν τη Σλοβενία εδώ, φυσικά, ελάχιστα, 1-0.

Η Εσθονία ακόμα δεν έχει αποχωριστεί τις ελπίδες της για «επιβίωση»

Οι «μπλε φανέλες» έπαιξαν πολύ καλό παιχνίδι την Πέμπτη. Σκόραραν κιόλας ένα γκολ νωρίς ήδη στο 10ο λεπτό, αλλά μετά την παρακολούθηση του VAR αυτό το γκολ ακυρώθηκε. Έπειτα οι παίκτες του Thomas Haeberli συνέχισαν να επιτίθενται επίμονα, και πριν από το διάλλειμα, και ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Αλλά οι προσπάθειες δεν στέφτηκαν με επιτυχία, ακόμη και όταν βγήκε ο έμπειρος Σεργκέι Ζένεφ, δεν ήταν δυνατό να πιέσουν τον αντίπαλο. Λευκή ισοπαλία δεν μοιάζει με τόσο απελπιστική έκβαση. Πρέπει να κάνουν εκτός έδρας αυτό που δεν κατάφεραν στο Ταλίν, δηλαδή να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά, οι Κύπριοι εντός έδρας δεν θα μπορέσουν να στήσουν το «λεωφορείο» με τον ίδιο τρόπο. Ή απλώς οι Βάλτοι μπορούν να κλείσουν και να αντέξουν μέχρι τα πέναλτι. Γιατί όχι, αν πέρυσι κατάφεραν να αντέξουν στο 0-0 στην Ουαλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Περίεργα στατιστικά: πρώτον, η Κύπρος δεν κέρδισε ποτέ την Εσθονία. Δεύτερον, σε αυτό το ζευγάρι αρέσει πολύ να παίζει ισοπαλία, με τη μοναδική νίκη της Εσθονίας τέσσερις φορές οι ομάδες σημείωσαν «ειρηνική έκβαση».

Πρόβλεψη

Η Κύπρος παίζει εντός έδρας, εδώ είναι πάντα πιο δυνατή. Αλλά είναι πιθανό ότι θα είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους να παίξουν με το «νούμερο ένα». Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στη νίκη με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,83).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *