The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόστα Ρίκα εναντίον ΗΠΑ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Коста-Рика-США-31.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Τελικός γύρος

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, 4:05 π.μ.

Εθνικό Στάδιο της Κόστα Ρίκα

Σήμερα σε πολλές περιοχές θα βάλουν τέλος στην κλήρωση για το Μουντιάλ, έστω και με επιφυλάξεις. Αλλά στη Βόρεια και Κεντρική Αμερική γίνεται διαφορετικά: εδώ είχαν προγραμματιστεί 3 γύροι για αυτό το «παράθυρο». Ο τελευταίος γύρος θα παιχτεί το βράδυ της Πέμπτης. Το πιο στάτους ζευγάρι είναι Κόστα Ρίκα – ΗΠΑ. Ποιος θα κερδίσει στο τέλος;

Η Κόστα Ρίκα δύσκολα πιστεύει σε πιθανή επιτυχία

Οι «Los Ticos» λίγο-πολύ έχουν μάθει το κοινό στο γεγονός ότι παίρνουν το δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επηρεάζει βέβαια και το επίπεδο της περιοχής συνολικά, όπου φυσικά υπάρχουν 2 μεγαθήρια, το Μεξικό και οι ΗΠΑ, αλλά παρέχονται 3 απευθείας εισιτήρια και δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ. Αρκετές φορές οι «τρίτοι» ήταν οι Κοσταρικανοί, αλλά τώρα ο Καναδάς έχει βγει μπροστά, βρισκόμενη στην πρώτη θέση κιόλας. Γενικώς, οι παίκτες του Λουίς Φερνάντο Σουάρες φαίνονται καλοί, ειδικά τον τελευταίο καιρό: 5 νίκες και 1 ισοπαλία στους 6 τελευταίους γύρους και αυτή με το Μεξικό εντός έδρας. Αλλά και πάλι η ομάδα είναι 4η και είναι 3 βαθμούς πίσω από τους δύο ανταγωνιστές. Οι πιθανότητες τελικής επιτυχίας φαίνονται ειλικρινά μαθηματικές.

Οι ΗΠΑ έχουν ήδη πανηγυρίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική των ΗΠΑ προκάλεσε μια από τις σημαντικότερες αρνητικές αισθήσεις στον τελευταίο κύκλο. Κατάφεραν να αποτύχουν στην πρόκριση και να μην φτάσουν στο «ρωσικό» παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ακόμη και τώρα δεν πάνε όλα καλά. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έστω και χωρίς ιδιαίτερη σταθερότητα, κερδίζοντας (το 2022 μόνο εντός έδρας), να πετύχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την πρόκριση. Τυπικά, μπορούν ακόμα να τους ξεπεράσουν οι Κοσταρικανοί, οι οποίοι βρίσκονται 3 βαθμούς πίσω. Όμως, σύμφωνα με τους κανόνες κλήρωσης, με ίσους βαθμούς, το βασικό σημείο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στον τελευταίο γύρο ο Παναμάς ηττήθηκε με σκορ 5-1. Αυτό επέτρεψε να αυξήσουν τη διαφορά τερμάτων στο +10. Άρα, χρειάζεται απλώς να μην χάσουν 0-6 και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Αμερικανοί πανηγύριζαν ήδη την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Στους τελευταίους 4 αγώνες μεταξύ των ομάδων, μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες κερδίζουν πάντα, συμπεριλαμβανομένου του 2-1 στην τρέχουσα κλήρωση. Πριν από αυτό όμως οι ομάδες έπαιξαν 3 φιλικές συναντήσεις, με νίκες υπέ των Γιάνκις.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ημι-φιλική συνάντηση. Οπότε μπορείτε να παίξετε για τη δική σας ευχαρίστηση, περιμένουμε «και οι δύο ομάδες να σκοράρουν» (απόδοση 2,25).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *