The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόστα Ρίκα εναντίον Γερμανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Коста-Рика-Германия-01.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Bayt Stadium
Την 1η Δεκεμβρίου θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ομίλων Ε και ΣΤ, στο πλαίσιο αυτό έχουμε ετοιμάσει την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Κόστα Ρίκα – Γερμανία.
Οι Κοσταρικανοί έχουν ακόμα κάτι για να παλέψουν
Το ξεκίνημα αυτής της διοργάνωσης ήταν καταστροφικό, μια ταπεινωτική ήττα με 0-7 από τους Ισπανούς, χωρίς ούτε ένα σουτ στην εστία. Δύσκολο ήταν και το δεύτερο ματς της διοργάνωσης, η Κόστα Ρίκα έπαιξε δεύτερη, αφού κατάφερε να αντέξει την πίεση των Ιαπώνων και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, κερδίζοντας με σκορ 1:0. Η εθνική ομάδα διεκδικεί την πρόκριση από τον όμιλο, μπορεί να είναι αρκετή και η ισοπαλία γι’ αυτό, οπότε ο επερχόμενος αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός. Ένας παίκτης θα χάσει τη συνάντηση λόγω των κίτρινων καρτών.
Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν οι Γερμανοί
Η εθνική Γερμανίας θεωρούνταν το φαβορί της τετράδας της, αν και πριν τον τελευταίο γύρο είναι η τελευταία στον όμιλό της. Διαφορετικά σενάρια είναι πιθανά στον όμιλο, για την πρόκριση η Γερμανία πρέπει να κερδίσει με σιγουριά. Η ήττα των Ισπανών από την Ιαπωνία θα είναι καταστροφή για τους Γερμανούς, γιατί η «κόκκινη μανία» έχει διαφορά τερμάτων +7, ενώ οι Γερμανοί έχουν -1. Ήρθε η ώρα για τους παίκτες του Hansi Flick να θυμηθούν ότι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, χρειάζονται μια συντριπτική νίκη.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι εθνικές ομάδες συναντήθηκαν μόνο μία φορά στην ιστορία, ήταν το 2006, στο σπιτικό παγκόσμιο πρωτάθλημα για τους Γερμανούς, τότε η Γερμανία κέρδισε με σκορ 4:2.
Πρόβλεψη
Οι φορείς στοιχημάτων δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η Bundesteam θα κερδίσει, δίνεται περισσότερη έμφαση στην αδυναμία της Κόστα Ρίκα παρά στη δύναμη της Γερμανίας. Και οι δύο ομάδες έχουν ευκαιρίες για τα πλέι οφ, αλλά η κλάση των Γερμανών είναι σαφώς υψηλότερη, ήρθε η ώρα να το δείξουν. Ο Νάβας είναι ένας θρυλικός τερματοφύλακας, αλλά δεν μπορεί να παίξει για όλη την ομάδα, τολμάμε να ποντάρουμε στην επιτυχία της ευρωπαϊκής ομάδας με χάντικαπ -2,5 γκολ (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *