The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κόλον Σάντα Φε εναντίον Μπάνφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Колон-Банфилд-05.10

Πρωτάθλημα Αργεντινής – Δεύτερη φάση – 14 ημέρα αγωνιστικής από τις 25

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, 2:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Brigadier Gral E. López

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στα νέα προκριματικά παιχνίδια για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οπότε στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να κάνετε υπομονή: παιχνίδια που αξίζουν θα είναι σε έλλειψη. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, η περιοδεία θα κλείσει μόνο το βράδυ της Τρίτης. Η Κόλον Σάντα Φε και η Μπάνφιλντ θα παίξουν τελευταίες. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται βαθμούς, αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους. Ποιος θα πετύχει;

Η Κόλον Σάντα Φε έτσι κι αλλιώς θα θυμάται πάντα φέτος

Το Los Sabaleros ιδρύθηκε το 1905. Αλλά μόνο τώρα, την άνοιξη, πήραν το πρώτο τους τρόπαιο στην ιστορία. Κέρδισαν το Professional League Cup, ένα τουρνουά που γέμισε το κενό πριν από την έναρξη του τρέχοντος εθνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο σύλλογος «λατρεύει» να προκαλεί διαμετρικά συναισθήματα στους οπαδούς του. Το 2019 ήταν κοντά στην επιτυχία, έχοντας φτάσει στον τελικό του Copa Sudamericana, αλλά έχασε εκεί. Και στην επόμενη κλήρωση της Πριμέρα σημείωσε μόνο 18 βαθμούς σε 23 αγώνες και τερμάτισε προτελευταίος. Αυτή τη στιγμή η Κόλον βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Κυρίως όμως λόγω καλής εκκίνησης, όταν σημειώθηκαν ακόμη και 3 σερί νίκες. Από τις 7 τελευταίες συναντήσεις του πρωταθλήματος κέρδισε μόνο 1, με 3 ήττες. Συμπεριλαμβανομένου του 0-1 με την Μπόκα Τζούνιορς στο τελευταίο παιχνίδι.

Η Μπάνφιλντ βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα

Οι «λευκοπράσινοι» το 2009 κατάφεραν ακόμη και να κερδίσουν το εθνικό πρωτάθλημα – την Απερτούρα. Τότε συγκεντρώθηκε ένα ισχυρό ρόστερ, στο οποίο, για παράδειγμα, υπήρχε νεαρός Κολομβιανός ονόματι Τζέιμς Ροντρίγκεζ. Αλλά αυτό ήταν μόνο μοναδική εξαίρεση, κατά κανόνα, ο σύλλογος δεν παλεύει για τίτλους, αλλά για επιβίωση στο πρωτάθλημα, και όχι πάντα με επιτυχία. Αυτό μπορεί να μην είναι ένας κλασικός «ανελκυστήρας», αλλά υπήρχαν και υποβιβασμοί στη 2η κατηγορία. Τώρα ο σύλλογος δείχνει επίσης αρκετά μέτρια αποτελέσματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το 1-0 με την Ούνιον στο Santa Fe ήταν η μόνη νίκη του συλλόγου και για 9 συνεχόμενους γύρους του πρωταθλήματος δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν αυτή την επιτυχία (5 ισοπαλίες και 4 ήττες). Μόλις την περασμένη Κυριακή η Ατλέτικο Τουκουμάν ηττήθηκε με σκορ 2-0. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι 3 βαθμοί, η Μπάνφιλντ θα ήταν τώρα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας…

Προηγούμενοι αγώνες

Μοναδική περίπτωση: σε αυτό το ζευγάρι οι γηπεδούχοι της αρένας δεν μπορούν να κερδίσουν 9 σερί αγώνες. Ενώ τα 4 τελευταία, συμπεριλαμβανομένου του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, κατέληξαν σε νίκες των φιλοξενούμενων!

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν είναι εντυπωσιακές. Έτσι, η πιο ασφαλής επιλογή στοιχήματος είναι «το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ» (απόδοση – 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *