The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρουσέιντερς εναντίος Γουόλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Crusaders-Wolverhampton-01.08

Γιουρόπα Λιγκ – Δεύτερος Προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Σίβιου, Μπέλφαστ

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη βράδυ, 1 Αυγούστου, στο Μπέλφαστ θα πραγματοποιηθεί δεύτερος αγώνας του προκριματικού προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο θα συναντηθούν η τοπική Κρουσέιντερς και η αγγλική Γουλβς. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ αυτών των συλλόγων τελείωσε με ήρεμη νίκη των «λύκων» με σκορ 2:0. Ο δεύτερος αγώνας δεν θα είναι τόσο εύκολος. Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Κρουσέιντερς εναντίος Γουόλβερχαμπτον.

Ιδού και οι αποτυχίες

Αυτή τη στιγμή η Κρουσέιντερς φαίνεται πολύ αποτυχημένη, αν και στο πρώτο γύρο προκριματικών η ομάδα έδειξε αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Ωστόσο, τώρα ο σύλλογος αποτυγχάνει από αγώνα σε αγώνα, επειδή το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Στέφεν Μπάξτερ έχασαν στο φιλικό από την Κάρικ Ρέιντζερς με σκορ 5:0. Ναι, εντός έδρας τα «τσεκούρια» παίζουν με περισσότερη προσοχή (στην άμυνα), αλλά η ομάδα δεν μπορεί να παίξει με ίσους όρους με τόσο ισχυρούς αντιπάλους…

Η ομάδα παίζει «με κλάση»

Την ίδια στιγμή η Γουλβς εξέπληξε ευχάριστα στην πρώτη συνάντηση, απλά κυριαρχώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες του Nuno Santo ικανοποιήθηκαν με μόνο δύο γκολ, αν και θα μπορούσαν να σκοράρουν πολύ περισσότερο. Αλλά τι να κάνουμε εάν οι παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι για τη νέα σεζόν, γι’ αυτό το λόγο η ομάδα είχε κακή εφαρμογή. Αλλά αυτό διορθώνεται, αν και όχι μέσα σε μία εβδομάδα. Για το δεύτερο αγώνα οι «λύκοι» επίσης δεν είναι σε καλύτερη τους φόρμα, αλλά θα τους φτάσει η «κλάση» για να κερδίσουν.

Πρόβλεψη

Η Κρουσέιντερς τώρα δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς η ομάδα δεν ξέρει να παίξει ενάντια σε τέτοιους αντιπάλους. Ενώ η Γουλβς θα σκίσει τους αντιπάλους και στο εκτός έδρας αγώνα, η «κλάση» το επιτρέπει. Όμως, και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν μπροστά, έτσι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να προσπαθήσουν να σκοράρουν, ξεκινώντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γουόλβερχαμπτον στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *