The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρουζέιρο εναντίον Ρασίνγκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Cruzeiro-RacingClub-23.05

Κόπα Λιμπερταδόρες

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Μινεϊράο

Στο πλαίσιο του 6ου γύρου της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η Κρουζέιρο θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Ρασίνγκ Αργεντινής. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης από την άποψη των εταιρειών στοιχημάτων υπάρχουν μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίζονται για την πρώτη θέση του ομίλου και για να πραγματοποιηθεί αυτό, πρέπει να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι. Με τη σειρά τους οι Αργεντινοί θα ικανοποιηθούν και με την ισοπαλία, επειδή η Ρασίνγκ έχει τρεις βαθμούς χάντικαπ μπροστά στον ανταγωνιστή.

Δεύτεροι

Μετά από πέντε γύρους που διεξήχθησαν στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Κρουζέιρο έχει οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό, που επιτρέπουν σε αυτή την ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Κάτω από τη δεύτερη θέση οι “αλεπούδες” δεν θα πέσουν, γιατί η τρίτη στην κατάταξη Universidad de Chile χάνει από τους Βραζιλιάνους τρεις βαθμούς, έχει πολύ χάλια διαφορά τερμάτων, αλλά μπορούν να βελτιώσουν τη θέση τους, γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουν τη Ρασίνγκ.

Πρώτοι

Η Ρασίνγκ είναι πρώτη στον όμιλο 5 με 11 βαθμούς στο ενεργητικό. Στα πέντε παιχνίδια καταγράφηκαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχουν μεσαία αποτελέσματα, μετά από 27 γύρους σημείωσαν μόνο 45 βαθμούς, έβδομη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα η Ρασίνγκ έχει 5 νίκες με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 20:21.

Πρόβλεψη

Παρά την ήττα στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας από την Ατλέτικο Μινέιρο, η Κρουζέιρο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οι γηπεδούχοι έχουν οργανωμένο παιχνίδι στην άμυνα, η επίθεση είναι επίσης εν τάξει. Η Κρουζέιρο στον πρώτο γύρο του ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες έχασε από τη Ρασίνγκ, οπότε είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα από τη Βραζιλία να πάρει εκδίκηση από την Αργεντινή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Κρουζέιρο θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *