The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρουζέιρο εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Cruzeiro-AtléticoMineiro-12.07

Κύπελλο Βραζιλίας – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Στάδιο Μινεϊράο, Μπέλο Οριζόντε

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, 02:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Παρασκευής, 12 Ιουλίου, στο Μπέλο Οριζόντε θα διεξαχθεί ένας από τους πρώτους αγώνες του προημιτελικού του Κυπέλλου της Βραζιλίας, όπου θα συναντηθούν οι τοπικές ομάδες – Κρουζέιρο θα φιλοξένει την Ατλέτικο Μινέιρο. Οι ομάδες ξεκουράστηκαν για ένα μήνα, οπότε τώρα θα είναι δύσκολο για αυτές να μπουν στο παιχνίδι. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Κρουζέιρο – Ατλέτικο Μινέιρο.

Πολύ χάλια παιχνίδι πριν από το διάλειμμα

Αυτή τη στιγμή η Κρουζέιρο θα ξεκινήσει τα πάντα από την αρχή, επειδή ο τελευταίος μήνας πριν από το διάλειμμα ήταν σκέτη αποτυχία για την ομάδα. Τότε στους 9 αγώνες οι παίκτες του Mano Menezes κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά, στη διαδικασία των πέναλτι – 2:2 στην κανονική διάρκεια και 3:1 στα πέναλτι με Φλουμινένσε. Ταυτόχρονα, οι «αλεπούδες» έχαναν πάρα πολύ και συχνά, ακόμη και εντός έδρας από όλους. Αν και μπροστά στους οπαδούς της η ομάδα τουλάχιστον σκόραρε.

Πολλές αστοχίες εκτός έδρας

Ταυτόχρονα, η Ατλέτικο Μινέιρο παίζει στην τρέχουσα σεζόν με σειρές και λίγο πριν το διάλειμμα ήρθε όχι η καλύτερη απ’ αυτές – μια ισοπαλία και μια ήττα. Στις αρχές Ιουνίου οι παίκτες του Λεβίρα Κουλπί είχαν μια σειρά από τρεις νίκες με συνολικό σκορ 8:1. Όσο για τους αγώνες εκτός έδρας, η ομάδα χάνει σταθερά και απολύτως από όλους. Και οι ίδιοι σκοράρουν εκτός έδρας, αλλά όχι τόσο τακτικά…

Πρόβλεψη

Η Κρουζέιρο πριν από το διάλειμμα δεν φαινόταν πολύ καλή, και η Ατλέτικο στο σύνολο δεν λάμπει εκτός έδρας. Τώρα οι ομάδες θα βγουν μετά το διάλειμμα χωρίς τον αγωνιστικό τόνο, οπότε αναμένουμε πολλές αποτυχίες. Και αν λάβουμε υπόψη ότι οι σύλλογοι χάνουν συνεχώς, τότε θα πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ σε αυτό το παιχνίδι … Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *