The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Croatia-Spain-15.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Α Όμιλος 4 – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Μάξιμιρ, Ζάγκρεμπ

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας την επόμενη Πέμπτη θα η  μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Κροατίας και της Ισπανίας. Αυτή είναι μια συνάντηση του πέμπτου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών, και η εθνική Ισπανίας στην αναμέτρηση αυτή υπάρχει φαβορί. Είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τη γραμμή πονταρίσματος, λαμβάνοντας υπόψη τα κίνητρα των μελλοντικών αντιπάλων. Για τους Κροάτες, το νέο τουρνουά υπό την αιγίδα της ΟΥΕΦΑ μετά από εξαιρετική απόδοση στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας είναι σαν μεγάλη επιβάρυνση, ενώ οι Ισπανοί μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο θέλουν να κερδίσουν τουλάχιστον κάποιο τρόπαιο και το Πρωτάθλημα Εθνών είναι ιδανική ευκαιρία για αυτό.

Με ένα βαθμό

Η εθνική ομάδα της Κροατίας μετά από δύο αγώνες που διεξήχθησαν στο Πρωτάθλημα Εθνών σημείωσε μόνο ένα βαθμό στο ενεργητικό της. Η ομάδα της Βαλκανικής Χερσονήσου εξακολουθεί να έχει πιθανότητες για πρώτη θέση στον όμιλο 4, αλλά είναι περισσότερο θεωρητικές από πρακτικές. Από την άλλη πλευρά κανείς δεν θέλει να χάσει στην έδρα του, και οι Κροάτες δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό το θέμα.

Οι Ισπανοί έχουν κίνητρο

Η εθνική Ισπανίας στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών νίκησε τους Κροάτες με σκορ 6:0. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα έδειξε ότι υπάρχει φανερή διαφορά μεταξύ των αντιπάλων στην τάξη και αν η «φούρια ρόχα» καταφέρει να παίξει την επερχόμενη συνάντηση στο επίπεδό της, οι Βαλκάνιοι δεν θα έχουν καμία πιθανότητα ακόμη και για ισοπαλία. Μετά από τρία  παιχνίδια στο ενεργητικό των Πυρηναίων υπάρχουν 6 βαθμοί και η πρώτη θέση στην κατάταξη του ομίλου 4.

Πρόβλεψη

Η εθνική Κροατίας μετά το Μουντιάλ έχασε τρεις βασικούς παίκτες ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντικατασταθούν αμέσως. Οι Ισπανοί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι θυμωμένοι στον εαυτό τους και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Ισπανίας  με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *