The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκεν

Στις 28 Ιουνίου προγραμματίζεται να διεξαχθούν δύο αγώνες των 16 2021 Euro. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Κροατία – Ισπανία. Ποιος θα βγει νικητής στην αναμέτρηση αυτών των ισχυρών ομάδων;

Οι Κροάτες δυσκολεύονται σε αυτό το Euro

Οι νυν ασημένιοι πρωταθλητές του κόσμου δύσκολα έπαιρναν μπρος σε αυτό το τουρνουά, η ομάδα ξεκίνησε με ήττα από τους Βρετανούς 0:1, αν και σε αυτόν τον αγώνα ήταν δυνατό να αγωνιστεί για ισοπαλία. Αποτύχανε  επίσης να κερδίσουμε τη δεύτερη συνάντηση, 1:1 εναντίον της εθνικής της Τσεχίας, και το παιχνίδι δεν ήταν επίσης εντυπωσιακό. Όλα αποφασίστηκαν στον τελευταίο γύρο, ήταν απαραίτητο να νικήσουν τη Σκωτία στη Γλασκόβη. Η ομάδα τα κατάφερε, έχοντας καταφέρει να βγει στην κορυφή στο κουαρτέτο 3:1. Με παίκτες όπως Modric, Perisic, Kovacic, η Κροατία δεν μπορεί να διαγραφεί.

Οι Ισπανοί έκαναν τους θαυμαστές να νευριάσουν

Από τη «φούρια ρόχα» περίμεναν μια εύκολη πρόκριση από τον όμιλο, αλλά η ομάδα δεν έλυσε αυτό το ζήτημα μέχρι τον τελευταίο γύρο. Στην αρχή δεν μπορούσαν να νικήσουν τους Σουηδούς με ένα μεγάλο πλεονέκτημα – 0:0, και μετά δεν πίεσαν την Πολωνία 1:1. Όλα αποφασίστηκαν στον τελευταίο αγώνα, για να φτάσουν στα πλέι οφ, η Ισπανία έπρεπε να νικήσει τη Σλοβακία, κάτι που έκανε χωρίς προβλήματα 5:0. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερη θέση στον όμιλο και ένα μη εκφραστικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα εγείρει ερωτήματα, δεδομένου ότι η ομάδα διεξήγαγε τους αγώνες της εντός έδρας.

Προσωπικές συναντήσεις

Συνολικά, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους έξι-επτά φορές, οι Ισπανοί κέρδισαν τέσσερις φορές, οι Κροάτες κέρδισαν δύο φορές και ένας ακόμη αγώνας έληξε με ισοπαλία. Οι αντίπαλοι έπαιξαν στο τελευταίο Euro στον ίδιο όμιλο και μετά η Κροατία κέρδισε με σκορ 2:1. Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στο League of Nations 2018, τότε η Ισπανία κέρδισε εντός έδρας 6:0 και οι Κροάτες εκδικήθηκαν στη δική τους 3:2.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται δύο έμπειρες ομάδες, η «κόκκινη οργή» θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί, αλλά δεδομένου των αδύναμων αποτελεσμάτων στο στάδιο της ομάδας του τουρνουά… Η Κροατία μπορεί να δείξει σοβαρή αντίσταση και να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Δεδομένου ότι το κόστος ενός λάθους θα είναι υψηλό, δεν περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *