The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κροατία εναντίον Γαλλία: προγνωστικά για στοίχημα

Хорватия-Франция-06.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Πόλιουντ

Την επερχόμενη Δευτέρα θα δούμε τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εθνών μεταξύ των εθνικών ομάδων της Κροατίας και της Γαλλίας.

Κροατία

Η εθνική Κροατίας μπήκε θριαμβευτικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, επικρατώντας της Ρωσίας με 1-0 στον καθοριστικό αγώνα. Στη συνέχεια η ομάδα είχε καλή απόδοση σε αγώνες με τη Σλοβενία ​​(1:1) και τη Βουλγαρία (2:1). Στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών εντυπωσιακά ηττήθηκε από την Αυστρία 0:3.

Γαλλία

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα δούμε και την εθνική Γαλλίας που είναι η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια. Την παραμονή οι Le Bleu έχασαν 1:2 από τη Δανία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Εθνών. Όμως τον Μάρτιο, οι παίκτες του Ντεσάμ είχαν υπέροχη εμφάνιση  με φόντο την Ακτή Ελεφαντοστού (2:1) και τη Νότια Αφρική (5:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου τους μετατράπηκαν ξαφνικά σε αουτσάιντερ του. Νομίζω ότι σε τέτοια σενάρια η Κροατία και η Γαλλία θα ενεργήσουν πιο προσεκτικά, οπότε δεν θα δούμε υπερβολή με γκολ εδώ. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *