The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Οκτωβρίου 2019

FCKrasnodar-Getafe-03.10b

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Κρασνοντάρ Stadium

Στις 3 Οκτωβρίου, στις 10:00 μμ, θα διεξαχθεί ο αγώνας του 2ου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τη συμμετοχή των ομάδων Κρασνοντάρ (Ρωσία) και Χετάφε (Ισπανία). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο της πόλης Κρασνοντάρ.

Κρασνοντάρ

Στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Κρασνοντάρ έλαβε ένα οδυνηρό χτύπημα με τη μορφή ήττας από την Ελβετική Βασιλεία με σκορ 0:5. Το σοκ για την ομάδα ήταν τόσο σοβαρό που στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος οι «ταύροι» έχασαν από την ΤΣΣΚΑ 2:3. Ένα άλλο σοκ για την ομάδα ήταν η αποκλεισμός από το Κύπελλο της Ρωσίας από τη Nizhny Novgorod 0:1. Μόνο στην τελευταία συνάντηση η Κρασνοντάρ τελικά ήταν τυχερή και μπόρεσε να νικήσει την Άρσεναλ Τούλας με σκορ 2-0. Γκολ στη συνάντηση σκόραραν Ari και Suleymanov. Έτσι οι «ταύροι» βίωσαν μια μικρή ύφεσης και είναι τώρα έτοιμοι για αγώνα και νίκες πάλι.

Χετάφε

Η Χετάφε ξεκίνησε τέλεια την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ήδη στον πρώτο γύρο νίκης ελάχιστα την Trabzonspor 1-0, το μόνο γκολ είναι στο λογαριασμό του Angel. Ωστόσο, είναι δύσκολο να κρίνουμε την πραγματική δύναμη των “μπλε”, αφού στην Πριμέρα η ομάδα δεν ενεργεί με τον καλύτερο τρόπο, στο ενεργητικό της έχει μόνο μια νίκη πάνω σε έναν από τους αουτσάιντερ της La Liga Μαγιόρκα 4:2. Στην τελευταία συνάντηση η Χετάφε έχασε, ο αντίπαλος ήταν τρομερή Μπαρτσελόνα 0:2. Έτσι, οι “μπλε” δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η ομάδα αντιπροσωπεύει ένα από τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και είναι σε θέση να εκπλήξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Κρασνοντάρ φαίνεται ότι επιβίωσε μετά την αποτυχία και είναι και πάλι έτοιμη για μάχη. Η Χετάφε βρίσκεται σε λίγο διαφορετική κατάσταση, η ομάδα βρίσκεται στο κατώτατο σημείο της La Liga και πρέπει ακόμα να έχει κατά νου την κατάσταση στην εγχώρια αρένα. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο στον επερχόμενο αγώνα να ποντάρετε στους “ταύρους” που μπορούν να νικήσουν τους Ισπανούς στη δική τους έδρα και να αποκατασταθούν για την αποτυχία του πρώτου γύρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κρασνοντάρ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *