The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

FKKrasnodar-Olympiacos-27.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα: 0-4

Krasnodar Stadium

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 27 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας του προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων Κρασνοντάρ (Ρωσία) και Ολυμπιακός (Ελλάδα). Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Στάδιο Krasnodar.

Κρασνοντάρ

Η Κρασνοντάρ στο πρωτάθλημα της Ρωσίας εντάχθηκαν σε σοβαρό αγώνα για τρόπαια, οι «ταύροι» σκόνταψαν στο πρωτάθλημα μόνο μία φορά, στον πρώτο γύρο με την Αχμάτ 0:1. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα άρχισε επίσης καλά, έχοντας επιτύχει σχεδόν κατόρθωμα στους αγώνες με την Πόρτο, όταν οι παίκτες εντός έδρας έχασαν 0:1, ενώ στην Πορτογαλία άρπαξαν τη νίκη 3:2. Ωστόσο, η συνολική επιτυχία της Κρασνοντά εναντίον του ελληνικού Ολυμπιακού είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, εκτός έδρας ομάδα έχασε με συντριπτικό σκορ 0:4. Έτσι στο παιχνίδι εντός έδρας οι «ταύροι» πρέπει να δημιουργήσουν θαύμα για να κερδίσουν 4 γκολ. Επιπλέον, οι παίκτες ανέβασαν λίγο το ηθικό τους στον αγώνα του 7ου γύρου του πρωταθλήματος Ρωσίας, η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας 1:1. Χάρη στο γκολ του Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος ισοφάρισε, η Κρασνοντάρ για πρώτη φορά έγινε ηγέτης του ρωσικού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα φέρει τον τίτλο της ισχυρότερης ομάδας της χώρας, για τις τελευταίες 44 φορές οι παίκτες έχουν κερδίσει χρυσά μετάλλια στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν, οι Έλληνες έγιναν μόνο οι δεύτεροι στη Σούπερ Λιγκ, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον δεύτερο γύρο των προκριματικών. Χωρίς μεγάλη δυσκολία η ομάδα νίκησε τον πρώτο αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν της Τσεχίας (0:0, 4:0). Ο επόμενος γύρος νικήθηκε από την τουρκική Μπασάκσεχιρ (1:0, 2:0). Ήδη στα πλέι-οφ των προκριματικών ο Ολυμπιακός συναντήθηκε με την Κρασνοντάρ, στην έδρα τους οι Έλληνες δεν άφησαν στους Ρώσους καμία ευκαιρία, κερδίζοντας με σκορ 4:0. Οι Guerrero, Rangelovic (διπλό) και Podense σημείωσαν γκολ στη συνάντηση. Η ομάδα ξεκίνησε και στο εθνικό πρωτάθλημα πολύ ωραία, κερδίζοντας στον εναρκτήριο γύρο τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του δεύτερου αγώνα είναι η Κρασνοντάρ, ωστόσο οι «ταύροι» θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά όχι μόνο για να κερδίσουν, αλλά για να κερδίσουν χάντικαπ 4 γκολ. Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% και τότε θα υπάρξουν πιθανότητες επιτυχίας, τουλάχιστον σε ένα μεμονωμένο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κρασνοντάρ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *