The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρασνοντάρ εναντίον Άρσεναλ Τούλα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Краснодар-АрсеналТула-18.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Κρασνοντάρ. Στάδιο Κρασνοντάρ

Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος της Ρωσίας θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ Κρασνοντάρ και Άρσεναλ Τούλα.

Κρασνοντάρ

Η φιλόδοξη Κρασνοντάρ τερμάτισε τρίτη στην σεζόν 2019/20 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Champions League. Ωστόσο, το παιχνίδι των «ταύρων» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανικό και σταθερό. Τις τελευταίες ημέρες κέρδισαν εύκολα την Ουφά 3:0, αλλά ηττήθηκαν από την Λοκομοτίβ Μόσχας – 0:1.

Άρσεναλ Τούλα

Ταυτόχρονα, η Άρσεναλ Τούλα είχε ακόμη χειρότερη απόδοση, σκόνταψε σε μονομαχίες με τις ομάδες μεσαίου επιπέδου: Αχμάτ (0:0) και Ουφά (2:3). Με αυτό το ρυθμό οι «κανονιέρηδες» σίγουρα θα κατέβουν σε δύσκολο αγώνα για την επιβίωση. Πριν όμως ένα χρόνο είχαν σοβαρές προοπτικές για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η κατάσταση του φαβορί για την Κρασνοντάρ είναι κάτι παραπάνω από προφανές εδώ. Η μόνη ίντριγκα αυτού του ζεύγους είναι εάν οι γηπεδούχοι θα είναι σε θέση να κερδίσουν με μεγάλο σκορ; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Κρασνοντάρ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *