The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea_30.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σέλχαρστ Παρκ, Λονδίνο

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου η Κρίσταλ Πάλας θα φιλοξενεί την Τσέλσι στο Σέλχαρστ Παρκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων προτιμούν τους «αριστοκράτες», οι οποίοι έχουν μια αξιοσημείωτη υπεροχή έναντι του αντιπάλου τους σε σύνθεση και δυνατότητες. Ωστόσο, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι «αετοί» τον τελευταίο καιρό είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνουν αρκετά υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου.

Χωρίς ήττες

Στους τρεις τελευταίους αγώνες η Κρίσταλ Πάλας δεν έχασε ποτέ. Η ομάδα του Hodgson αποδείχθηκε ισχυρότερη από τη Λέστερ Σίτι 1:0 και τη Μάντσεστερ Σίτι 3:2, επίσης οι «κρυστάλλινοι» σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Κάρντιφ Σίτι. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 14η θέση, στο ενεργητικό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας υπάρχουν 19 βαθμοί και επτά βαθμοί διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην κορυφή-4

Η Τσέλσι συνεχίζει να αγωνίζεται για τη διατήρηση θέσης στο ΤΟΠ-4, στο ενεργητικό των «μπλε» υπάρχουν 40 βαθμοί μετά τον 19ο γύρο, που είναι 4 μονάδες λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι και δύο περισσότερο από την Άρσεναλ. Εκτός έδρας οι «αριστοκράτες» αποδίδουν καλά, έχουν επιτύχει έξι νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αγώνες στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος, η διαφορά τερμάτων είναι 18:8. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η μέση απόδοση των «μπλε», ανάλογα με τον παράγοντα της έδρας, δεν αλλάζει.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι πηγαίνει στο Σέλχαρστ Παρκ να κερδίσει τρεις βαθμούς, ο Αζαρ σκόραρε ένα διπλό στον τελευταίο γύρο, είναι πολύ πιθανό ότι ο Βέλγος θα επιχειρήσει το ίδιο και την ερχόμενη Κυριακή. Σ’ αυτό το ζευγάρι αξίζει να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,73.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *