The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Арсенал-05.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Selhurst Park Stadium

Το Foggy Albion παραδοσιακά εστιάζει στο Σάββατο ως την κύρια ημέρα της περιοδείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα παιχτούν 8 από τις 10 συναντήσεις. Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας θα φιλοξενήσει τη Σαουθάμπτον. Αρχάριος Patrick Vieira εναντίον έμπειρου Ralph Hasenhüttl. Ποιος θα ξεπεράσει ποιον; Το κοινό του ιστότοπου έχει πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Οκτωβρίου 2022.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι αρκετά καλή, αλλά εξακολουθεί να είναι ασταθής

Οι «αετοί» έχουν ξεκινήσει ένα νέο έργο από το 2021, βασιζόμενοι στον Patrick Vieira, ο οποίος είναι ακόμα αρκετά νέος ως προπονητής. Έχει αλλάξει τη σύνθεση, αποχαιρετώντας πλήθος βετεράνων. Τα πρώτα αποτελέσματα, τη σεζόν 2021/2022, έδειξαν αρκετά αισθητή πρόοδο. Τώρα υπάρχουν και καλά επεισόδια, αλλά εναλλάσσονται με αποτυχίες. Αρκεί να θυμηθούμε τα αποτελέσματα των τελευταίων γύρων της Πρέμιερ Λιγκ που πραγματοποίησε αυτή η ομάδα: κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Λιντς και τη Γουλβς με την ισοπαλία στο γήπεδο της Λέστερ. Αλλά το Σάββατο σημείωσε το 0-3 με την Έβερτον, μετά από αυτό οι «αετοί» έπεσαν ξανά στη 12η θέση.

Η Σαουθάμπτον κατάφερε επιτέλους να ανεβάσει ρυθμούς

Οι «άγιοι» θεωρήθηκαν μια ενδιαφέρουσα ομάδα, με καλούς σκάουτερ και έναν ταλαντούχο προπονητή, τον Ραλφ Χάσενχουτλ. Φαινόταν ότι το τελευταίο απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία εμφανίστηκε τώρα, με τη μορφή ενός νέου, πλούσιου και φιλόδοξου ιδιοκτήτη. Ο Dragan Solak ξοδεύτηκε πραγματικά αρκετά το καλοκαιρινό «παράθυρο». Όμως μετά από ένα αξιοπρεπές ξεκίνημα (7 βαθμοί μετά από 5 πρώτους αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί της Τσέλσι), η Σότον ξεκίνησε το φθινόπωρο με 4 σερί ήττες. Αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου υπήρχε ένα νέο, πιο αισιόδοξο κομμάτι. Πρώτα σημειώθηκε ισοπαλία 1-1 με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως η Γουέστ Χαμ. Ακολούθησε νίκη επί της Μπόρνμουθ, γκολ του Τσε Άνταμς στην αρχή του αγώνα ήταν το μοναδικό. Και το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν η Σαουθάμπτον που κατάφερε να νικήσει τον ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ, την Άρσεναλ του Λονδίνου, στα μέσα του 2ου ημιχρόνου, ο Άρμστρονγκ απάντησε στο γκολ του Τζάκα και όλα έληξαν 1-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Μεταξύ Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον παρατηρείται ισοδυναμία τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, νικούν εναλλάξ η μία την άλλη, σημειώνοντας περιστασιακά ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας καθώς παίζει εντός έδρας θεωρείται το φαβορί. Όμως η Σαουθάμπτον έχει ανεβάσει ρυθμούς τελευταία. Ωστόσο, δεν παίζει θεαματικά, οπότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο στοίχημα «under 2,5» με απόδοση 1,89.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *