The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Μπέρνλεϊ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

КристалПэлас-Бернли-29.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Selhurst Park

Στην Αγγλία τη Δευτέρα αποφάσισαν να ξεκουραστούν λίγο μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Θα παιχτεί μόνο ένας αγώνας στην Πρέμιερ Λιγκ. Και πολύ ενδιαφέρον κιόλας: θα συναντηθούν δύο μεσαίες ομάδες που παίζουν καλά στην τρέχουσα σεζόν. Η Κρίσταλ Πάλας του Roy Hodgson εναντίον Μπέρνλεϊ του Σον Ντάιτς. Ποιος θα κερδίσει; Θα προσπαθήσουμε να βρούμε άκρη κάνοντας την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Ιουνίου 2020.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι έτοιμη να αγωνιστεί για περισσότερα

Η ομάδα βρήκε τον προπονητή της στο πρόσωπο του Roy Hodgson. Αυτός ο έμπειρος τεχνικός είναι καλός στη συνεργασία με μικρές ομάδες. Δεν μπορούσε να επιδείξει κάτι σπουδαίο με τη Λίβερπουλ και την εθνική ομάδα, αλλά έφερε σταθερότητα στον μη φιλόδοξο μητροπολιτικό σύλλογο. Επιπλέον, τώρα υπάρχει η αίσθηση ότι αυτή η ομάδα του Λονδίνου μπορεί να εκπλήξει το καλοκαίρι. Ναι, συνθηκολόγησε μπροστά στη Λίβερπουλ και έχασε έπειτα από την πρωταθλήτρια 0:4 στο Άνφιλντ. Αλλά η Κρίσταλ Πάλας κερδίζει τους βαθμούς της στο μέγιστο. Προν από ένα γύρο σημειώθηκε νίκη 2:0 επί της Μπόρνμουθ. Και ήταν ήδη ο 4ος αγώνας στη σειρά που κέρδισε η Κρίσταλ Πάλας. Ως εκ τούτου, παραμένει ένας από τους «σκιώδεις» διεκδικητές του Europa League. Ειδικά αν θα υπάρξει ακόμη και η 8η θέση, θυμόμαστε τον αποκλεισμό της Σίτι…

Η Μπέρνλεϊ είναι απίθανο να θελήσει να επαναλάβει την εμπειρία της περασμένης σεζόν

Η ομάδα έχει ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της για το ευρωπαϊκό κύπελλο το 2018/2019. Λόγω της άνευ προηγουμένου αύξησης το πρόσφατο αουτσάιντερ της Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας την 7η θέση, πήγε στα προκριματικά του Europa League… Και στο τέλος στη διεθνή αρένα δεν έφτασε καν στον όμιλο, και στο «εγχώριο πρωτάθλημα» για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν υπό την απειλή υποβιβασμού. Τώρα, όταν δεν υπάρχει τέτοιο «δεύτερο μέτωπο», οι παίκτες του Σον Ντάιτς επιβεβαιώνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση τη φήμη της μεσαίας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, κατάφεραν να αποκτηθούν για το 0:5 με την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας κερδίσει την τελευταία μονομαχία εναντίον της Γουότφορντ. Έτσι, η Μπέρνλεϊ σε βαθμούς έφτασε την Κρίσταλ Πάλας. Θα αν θελήσει να συνεχίσει την ανάβασή της;

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτή τη στιγμή η Κρίσταλ Πάλας έχει μια ευχάριστη σειρά από 4 νίκες σε προσωπικά παιχνίδια. Τον Νοέμβριο κέρδισαν 2:0 στην έδρα της Μπέρνλεϊ λόγω των γκολ των Ζάα και Σλιουπ.

Πρόβλεψη

Φυσικά η Μπέρνλεϊ φέτος δείχνει ότι δεν είναι τυχαίο που έχει τη φήμη «σκληρού καρυδιού». Αλλά, φαίνεται, τώρα δεν θα αντισταθεί τόσο πολύ, και με αρκετή επιμονή, η Κρίσταλ Πάλας θα κερδίσει. Στοιχηματίζουμε στους γηπεδούχους με χάντικαπ “0” (αποδόσεις 1,70). Δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλεϊ στις 29 Ιουνίου: Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Κρίσταλ Πάλας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,70.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *