The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρίσταλ Πάλας εναντίον Λίβερπουλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ньюкасл-Ливерпуль-18.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Selhurst Park Stadium

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην αγγλική Premier League θα είναι παραδοσιακά φορτωμένο. Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας θα παίξει το βράδυ με τη Λίβερπουλ. Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι ανοιχτή η ευκαιρία να γνωρίσουν την πρόγνωση αυτού του αγώνα στις 25 Φεβρουαρίου 2023.
Η Κρίσταλ Πάλας δεν μπορεί να σταματήσει το σερί χωρίς νίκη
Οι «Glaziers» αφήνουν πλέον μια πολύ αμφιλεγόμενη εντύπωση. Αφενός, δεν υπάρχουν νίκες το 2023, μετά το ματς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την Μπόρνμουθ που έληξε με το 2-0, σημείωναν το μέγιστο ισοπαλίες. Όμως, από την άλλη, ο Πάτρικ Βιεϊρά τώρα έχει πολλούς τραυματισμούς, ακόμα και τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη, Ζάχα. Και έχασαν μόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ελάχιστα κιόλας, 1-2. Παράλληλα, λίγο νωρίτερα, με την ίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε ισοπαλία. Επίσης στους τελευταίους γύρους, σημείωναν ισοπαλίες με ισχυρούς τώρα συλλόγους όπως Νιούκασλ, Μπράιτον και, το περασμένο Σάββατο, Μπρέντφορντ. Επιπλέον, οι «μέλισσες» άρπαξαν 1-1, σκοράροντας στο 6ο πρόσθετο λεπτό.
Η Λίβερπουλ προσπαθεί να επιστρέψει στον αγώνα για υψηλές θέσεις
Οι Merseysiders περιπλέκουν τη σεζόν τώρα, αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν τα πλέι οφ στο Champions League. Και αμέσως, στους 16, ο κλήρος έφερε τον αντίπαλο στον τελικό του 2022, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Άνφιλντ, μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, με δύο γκολ που πέτυχαν, τελικά δέχθηκαν 5 σε απάντηση και ο Άλισον χτύπησε όχι λιγότερο από τον Κουρτουά. Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγο πριν από αυτό, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ τελικά ζωντάνεψαν στην εγχώρια αρένα. Πρώτα σημείωσαν 2-0 στο ντέρμπι με την Έβερτον. Και το περασμένο Σάββατο νίκησαν τη Νιούκασλ εκτός έδρας χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήδη από τα μέσα του 1ου ημιχρόνου, η Λίβερπουλ σκόραρε δύο φορές, στις «καρακάξες» ο Πόουπ έφαγε αποβολή. Να σημειωθεί ότι και στα δύο ματς σκόραρε ο νεοφώτιστος του χειμώνα, Γκάκπο.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει 10 σερί ματς μεταξύ τους. Όμως τον Αύγουστο, οι «Glaziers» σημείωσαν 1-1 στο Άνφιλντ.
Πρόβλεψη
Οι Merseysiders πρέπει να ενωθούν, έστω και μόνο για χάρη του προπονητή, ο Klopp δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά στην απόλυση. Ποντάρουμε στη νίκη του Σαλάχ και της παρέας του εκτός έδρας (απόδοση 1,74).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *